menu

Veranda accessoires

Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veranda accessoires

Met de onze veranda accessoiresmaakt u uw veranda compleet. Met de heaters zit u in de winter of voorjaar er lekker warmpjes bij en met de ledspots kunt u savonds ook nog van uw veranda genieten!

Opzoek naar een maatwerk veranda? Bij ons bent u op het goede adres

Als de lente aanbreekt en u graag buiten wilt zitten, kan de temperatuur u soms nog tegenhouden. Hoe warm een zonnige zomermiddag ook is, ’S avonds laat kan het behoorlijk koud worden. Terrasverwarming is dan de ideale uitkomst om het gezellig en warm te houden. Bij een feestje kunt u de ruimte behouden en hoeven niet alle gasten naar binnen, en de verwarming is ideaal als u zelf nog even rustig buiten wil zitten maar het te koud is. Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt deze en vele andere opties aan als u een veranda aanschaft, maar ook als losse producten. Wilt u naast warmte bijvoorbeeld ook wat meer licht in uw tuin, dan hebben we daar speciale LED-verlichting voor.

Als u juist zonlicht wilt tegenhouden en meer schaduw wilt, zijn er diverse soorten zonwering beschikbaar. Deze zonweringen kunnen gemonteerd worden zowel onder het dak als boven het dak, in de vorm van zonnedoeken of als zogenaamde baleinzonwering. Kies voor besturing met afstandsbediening of bedien de zonwering met de hand. Ideaal voor als het even te warm wordt en de zon fel schijnt; en u doet de zonwering gerust weer open als het weer zich daarvoor leent.

Ook voor de afwerking van uw veranda zijn er verschillende opties beschikbaar. Deze zijn dus niet gericht op meer comfort, maar op de weerbaarheid en bestendigheid van uw veranda. Denk aan extra sterke profielen voor het raamwerk als u bijvoorbeeld een diep dak met glas heeft of als uw veranda een grote lengte tussen twee staanders moet overspannen. Maak het systeem nog meer robuust en windbestending met fundatieproducten of schoren. Met de optionele producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven weet u niet alleen zeker dat u het meeste uit uw veranda haalt, maar overleven ze ook met gemak de strijd tegen de slechte weersomstandigheden.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Wij komen ook gerust bij u langs om de mogelijkheden te bespreken

Categoriëen