Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Sauna op maat

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een ruim assortiment aan buiten- en  binnensauna’s. Toch is het mogelijk dat uw ideale sauna er misschien niet tussen zit of dat u maatwerk nodig heeft. U heeft misschien een specifieke ruimte waar onze standaard formaten sauna’s niet in passen of u wilt een specifieke indeling in uw sauna. Wij snappen dat u unieke wensen heeft en daarom ontwerpen wij sauna’s op maat precies naar uw wensen.

Verschillende soorten sauna’s op maat

We bieden veel verschillende modellen sauna’s op maat. U kunt bij van Kooten Tuin & Buiten Leven kiezen uit verschillende modellen:

Mogelijkheden voor een sauna op maat

Onze sauna’s zijn allemaal gemaakt van duurzaam kwaliteitshout uit Scandinavië. Bij het bouwen van een sauna op maat is er veel mogelijk. Wij kunnen de sauna precies maken zoals u zelf wilt.

Bij een sauna op maat kunt u onder andere zelf een selectie maken uit de volgende opties:

  • Wanddikte: U kunt kiezen tussen een wanddikte van 45 of 50 mm. Deze wanddikte is noodzakelijk in verband met het warmteverlies.
  • De bankbreedte maken wij op maat voor u. Het is dus mogelijk om aan een zijde een wat bredere bank te maken om lekker uitgebreid op te liggen. Ook kunt u ervoor kiezen voor hoogteverschil in de saunabanken. Bovenin is het dan warmer dan onderin.
  • Op uw banken kunnen ook hoofdsteunen of rugsteunen worden toegebracht voor extra comfort.
  • Verschillende mogelijkheden voor kachels. U bijvoorbeeld kiezen uit hout of elektrisch. Met vaste besturing in de sauna of externe besturing.
  • Verlichting: Wat voor verlichting wilt u? Standaard lampen of kleurentherapie lampen?
  • Het is ook mogelijk een infrarood sauna te maken middels infraroodlampen.
  • Sauna accessoires: sauna-emmer, lepels, thermometers.

Wellicht heeft u een eigen idee hoe uw sauna eruit moet komen te zien. Werk deze schets zo gedetailleerd mogelijk uit en stuur deze digitaal naar ons toe of neem deze mee naar een van onze showrooms. Samen zullen we deze uitwerken tot een functioneel ontwerp! Wij begeleiden u graag in het gehele traject van de aankoop van een sauna, van het eerste idee tot aan de montage. Het kan zijn dat u na aankoop geen tijd heeft of weinig verstand heeft van de montage. Ons team staat voor u klaar om de op maat gemaakte sauna te monteren tegen een meerprijs.

Vraag een offerte aan voor een sauna op maat

Om het u gemakkelijk te maken hebben we onderstaand een formulier met een aantal zaken waar bij iedere sauna over nagedacht dient te worden. U heeft ook ruimte om extra wensen toe te voegen. Om onze experts een duidelijk beeld te geven van uw ideale sauna vragen wij u een simpele plattegrond of schets bij te voegen. Zo kunnen we garanderen dat uw sauna er precies zo uit komt te zien zoals u wilt.

Onze specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Heeft u nog vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via email info@blokhutvillage.nl of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk sauna 1 Maatwerk sauna 3 Maatwerk sauna 4 Maatwerk sauna 5

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Voor meer informatie over wellness sauna op maat, blokhutten en meer, kunt u ons altijd contacteren!

Kan ik u helpen?