Alle showrooms zijn weer geopend! Profiteer nu van de samen staan we sterk actie.
Wicker dinnerset luxe Springfield zwart | tafel + 6 stoelen incl. grijze kussens! - Showmodel Veldhoven

Wicker dinnerset luxe Springfield zwart | tafel + 6 stoelen incl. grijze kussens! - Showmodel Veldhoven

SHOWMODEL DINNERSET, NU TEGEN EEN UITZONDERLIJKE LAGE PRIJS, SET VERKEERT IN UITSTEKENDE STAAT! Het dinnerset Springfield is uitgevoerd in plat wicker.  De afmeting van de tafel is 200x110x75 cm, en de afmetingen van de stoelen zijn 62x54x64 cm. De tafel is voorzien van een glasplaat. Bij het dinnerset zitten grijze kussens. Dit dinnerset Springfield is alleen AF TE HALEN in onze showroom in Veldhoven

Lees meer
Normale prijs 1.750,00 Speciale prijs 899,00
Of betaal 19,00 per maand
Afhaalproduct
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Wicker dinnerset luxe Springfield zwart | tafel + 6 stoelen incl. grijze kussens! - Showmodel Veldhoven
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 1.750,00 Speciale prijs 899,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 19,00
Specificaties
ArtikelnummerTD31.0706veldhoven
MateriaalAluminium,Wicker
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 899,00
Totale krediet bedrag
€ 899,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 18,87
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 1.132,20
Waarmee kunnen wij u helpen?