Binnen- en buitensauna's: luxe ontspanning binnen handbereik

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Er gaat niets boven het creëren van uw eigen plek van ontspanning en binnen- en buitensauna's bieden precies dat. Tuindeco en Interflex hebben beide een uitgebreide collectie sauna's die zijn ontworpen voor uw comfort en genot. In deze blog leest u meer over de voordelen van de binnen- en buitensauna's van deze twee topmerken.

Buitensauna's en barrelsauna's van Tuindeco

Tuindeco biedt een prachtige selectie aan moderne buitensauna's en barrelsauna's die perfect zijn voor uw tuin. Deze sauna's zijn vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit en brengen daarom veel voordelen met zich mee. De buitensauna's, ruim en comfortabel, zijn ideaal voor wie op zoek is naar een rustgevende toevoeging aan hun tuin.

Saunahuis Tampere M van Tuindeco

De buitensauna's van Tuindeco zijn gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout, dat duurzaamheid en esthetiek combineert. De verschillende afmetingen en ontwerpen stellen u in staat om de perfecte sauna te kiezen die bij uw ruimte en behoeften past. Denk bijvoorbeeld aan het Saunahuis Tampere M. Deze kwalitatieve buitensauna heeft een isolerende wanddikte van 70 mm waardoor de warmte beter wordt behouden. Met allerlei toe te voegen accessoires zoals kachels, dakbedekking en rugsteunen, kunt u uw sauna volledig naar uw eigen wensen uitbreiden.

De barrelsauna's van Tuindeco komen in verschillende vormen en afmetingen. Zo is er bijvoorbeeld de Barrelsauna Thermowood. Het thermisch gemodificeerde hout zorgt voor extra isolerende kwaliteiten. Ook is er bijvoorbeeld een kubistische sauna zoals de CUBE sauna Rovaniemi vurenhout. Deze vierkante hut met afgeronde hoeken biedt een stijlvolle toevoeging aan uw tuin en heeft zelfs een ingebouwde kleedruimte.

CUBE sauna Rovaniemi vurenhout van Tuindeco

Binnen- en buitensauna's van Interflex

Interflex staat bekend om zijn authentieke klassieke, traditionele binnen- en buitensauna's die zijn ontworpen voor comfort en luxe. De binnensauna’s zijn ideaal voor diegenen die een sauna willen integreren aan hun huis. Deze sauna's worden geleverd met een aantal accessoires, zoals houten banken, een ventilatierooster en een kachelrek.

De buitensauna’s van Interflex zijn kwalitatieve houtproducten met verschillende mogelijke toevoegingen en daktypen, zoals een zadeldak of een plat dak. Met alle mogelijke opties kunt u de buitensauna’s uitbreiden tot een volledige sauna constructie.

Buitensauna Plat Dak van Interflex

Welke sauna past het beste bij u?

Welke sauna u ook kiest, Tuindeco en Interflex bieden allerlei soorten sauna's van topkwaliteit die zijn ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Wilt u een plek van ontspanning creëren en bent u benieuwd naar welke sauna het beste bij u past? Neem dan gerust een kijkje in ons online assortiment binnensauna’s en buitensauna’s en ontdek alle mogelijkheden. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw saunawensen.

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie & Tips
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het bijhouden van de sociale platforms van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van TikTok video's, het schrijven van pakkende teksten bij de producten in ons assortiment en nog veel meer.
Lees meer