Online verkoop, bezorging & montage gaan onverminderd door. Voorkom wachttijden in het voorjaar, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!
voor meer informatie over corona klik hier.

Medewerkers Van Kooten Tuin en Buitenleven

Als u als klant bij Van Kooten Tuin en Buitenleven binnenstapt, dan bent ú het die in de ‘spotlights’ staat. Onder het genot van een kop koffie horen we graag wat u voor ogen heeft. Wij gaan tot de grenzen van het onmogelijke om uw dromen te verwezenlijken om het buitenleven een extra dimensie te geven, als een verlengstuk van uw woongenot. Wij vertalen wensen naar een droom die uitkomt binnen elk budget, maar dit zouden we natuurlijk nooit kunnen zonder onze medewerkers. Daarom investeert Van Kooten Tuin en Buitenleven in medewerkers op een unieke manier. Middels intensieve opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding worden medewerkers naar een hoger niveau getrokken en hebben zij allen hun eigen specialisme. Zo werken we niet alleen aan consistente basiskennis, brede en solide productkennis en hoog serviceniveau, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, en dát maakt het verschil. U kunt rekenen op gemotiveerde mensen op de juiste plek. U bent verzekerd van hoogwaardig en gedegen persoonlijk advies. Het zijn onze medewerkers die dag in, dag uit voor u klaar staan, in weer in wind als het moet, met maar één doel; Het uit laten komen van uw droomwensen.

Laat u verrassen en enthousiasmeren door onze medewerkers en kom langs voor een persoonlijke kennismaking.

Zin om te werken in deze dynamische wereld van buitenleven? Bekijk dan de vacaturepagina voor een passende functie in één van de vestigingen of op ons hoofdkantoor.

Ons team

Jan van Kooten

Directie
Leuk dat je de verhalen achter de gezichten wilt weten. Op onze overzichtspagina staan mensen met allemaal een uniek verhaal. Als mede-eigenaar en directielid ben ik trots op al onze medewerkers, met ieder zijn of haar eigen motivatie, die de successen -van Van Kooten Tuin en Buiten Leven- levendig houden. In 2004 opende ik samen met Hanneke, mijn vrouw, de showroom in Numansdorp. Inmiddels zijn we heel wat jaren én vestigingen verder en nog altijd haal ik iedere dag voldoening uit de werkzaamheden binnen het bedrijf. We werken al jaren met de mooiste producten en beste leveranciers, maar daarnaast streven we alsnog iedere dag naar optimale klanttevredenheid. Ons assortiment is uiterst uitgebreid, maar toch blijven we altijd op zoek naar vernieuwende producten die we met zorg in de markt kunnen zetten. Naast dynamisch ondernemerschap ligt mijn specialisatie in het adviseren en mede-ontwikkelen van de grotere maatwerk chalets en douglas buitenverblijven. Je zult me daarom nog steeds tegenkomen in één van onze showrooms in de adviserende rol als verkoper in de weer met onze klanten, want stiekem ligt daar mijn hart.

Hanneke van Kooten

Directie
Het begrip Marketing heeft betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten te bevorderen. Als je het zo leest, klinkt dat wellicht eenvoudig, maar zo makkelijk is het niet. Binnen marketing zijn er zoveel wegen te bewandelen. Natuurlijk alles met hetzelfde einddoel, maar welke strategie kies je? Of welk koers vaar je? Toen we ooit begonnen met één showroom was het niet zo ingewikkeld en paste ik marketing toe met mijn nuchtere boerenverstand. Destijds heette dat nog gewoon adverteren. Vandaag de dag komen we daar niet meer mee weg. Zoekmachine optimalisatie of denk aan Sociale Media Marketing, allemaal termen van de laatste jaren maar waar we ook niet meer zonder kunnen of weg te denken zijn. Lokale marketing is bijvoorbeeld wéér een aparte tak van sport. Met een marketingteam van zeven mensen en met alle mogelijke (online)kanalen, zijn we dagelijks doelgericht in de weer om meer en meer landelijke naamsbekendheid te genereren en om zo klanten onze kant uit te laten bewegen.

Benjamin de Jong

Directie
Als directielid van een dynamische bedrijf als Van Kooten Tuin en Buiten Leven, zal ook ik over mijn passie moeten uitweiden en niet in de eerste plaats om je uit te nodigen eens bij één van onze showrooms te komen kijken maar voornamelijk om het goede voorbeeld te zijn voor al die medewerkers die het onbetaalbare kapitaal zijn van onze organisatie. Zij zijn degene die onze (duurzame) producten aan de man en vrouw brengen. Zij zijn het die voor de Van Kooten beleving zorgen als je bij ons over de vloer komt. Zij zijn het die het Buiten Leven voor je binnen handbereik brengen en het buitenverblijf van je dromen daadwerkelijk kunnen realiseren. Mijn passie is om iedereen te inspireren en te motiveren om onze klanten maximaal te bedienen met als doel; de hoogst mogelijke klanttevredenheidsscore. Met onze medewerkers en producten hebben we de meeste ingrediënten daarvoor in huis!

Erik Versluis

Bedrijfsleider Numansdorp
Van Kooten Tuin & Buiten leven is een prachtige firma. Niet beloven maar doen, dat is wat waar we voor staan. Al sinds mijn 15e levensjaar ben ik actief als verkoper, het vak zit me in het bloed. Na een aantal omzwervingen kwam ik terecht bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven waar ik begon als; jawel, verkoper! Inmiddels heb ik me opgewerkt binnen het bedrijf en ben ik als bedrijfsleider aan de slag. Uiteraard ben ik nog altijd in de showroom te vinden voor een goed advies, want in maatwerk en complexe projecten steek ik nog graag mijn neus. Daarnaast is de aansturing en het onderrichten van productkennis aan onze verkopers ook helemaal mijn ding, ik vind het geweldig. Ik durf wel te zeggen dat ik het beste heb van twee werelden binnen deze organisatie.

Adriaan Krijgsman

Bedrijfsleider Wommelgem
De wensen van de klant omzetten in een reële verwachting en deze verwachting omzetten in een concrete realisatie, om alsnog alle verwachtingen te overtreffen. Dat is wat ik altijd beoog te halen. In Wommelgem is de showroom weer als nieuw. Oude modellen moesten weer plaats maken voor de nieuwste trends. Stijlvolle douglas overkappingen, luxe chalets en veel verschillende soorten blokhutten prijken weer in onze showroom. Onze styliste van marketing, heeft accessoires weer vakkundig geëtaleerd en dat geeft mooie sfeerbeelden van alles wat er mogelijk is bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Kortom; we zijn weer klaar voor een geweldig seizoen Buiten Leven.

Job den Hartog

Bedrijfsleider Velp
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam als bedrijfsleider binnen van Kooten Tuin en Buiten Leven.. De standplaats van het vijfde filiaal was destijds Hillegom, maar inmiddels zijn we van Hillegom verhuisd naar Hoofddorp. De verplaatsing van een vestiging is een uitgebreid traject waar veel bij komt kijken. Ik werd al snel ondergedompeld in de organisatie, anders dan als bedrijfsleider. Voor diverse processen binnen deze verhuizing, was ik het aanspreekpunt. Inmiddels weten klanten de weg dan ook naar Hoofddorp te vinden. Met de ervaring van het openen van een ‘nieuwe’ vestiging, werd mij de kans geboden om als bedrijfsleider Velp aan de slag te gaan. Een grotere, maar vooral fantastische locatie met naast de veranda’s en tuinkamers óók de blokhutten en alle andere prachtige producten die ook bij u in de tuin een mooie plek verdienen! Specifieke wensen? Wij werken volgens het motto: ‘Kan niet, bestaat niet. Kom snel langs in Velp en verbaas u over de enorme keus en prachtige collectie die wij binnen én buiten voor u hebben opgesteld. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Dirk Kik

Bedrijfsleider Hoofddorp
Als bedrijfsleider van onze vestiging in Hoofddorp draag ik zorg voor een breed scala aan tuin- en buitenlevenproducten. Van blokhutten tot loungesets en maatwerk buitenverblijven. We zien er naar uit om uw wensen om te zetten in een product dat aan uw verwachtingen voldoet en dat u na een bezoek aan onze showroom tevreden naar huis zult gaan.

Hans Groenenberg

Bedrijfsleider Strijen
Sinds mei 2013 ben ik als verkoper in dienst gekomen in het filiaal in Strijen. Een winkel met zeer ruime keuze in veranda’s, zonwering en complete tuinkamers. In elk verkoopgesprek ligt de uitdaging om een prachtig project te realiseren. Het is erg leuk om van je klant te horen: ‘Ik heb veel gekakeld over een tuinkamer, maar jij hebt me geholpen het ei te leggen’. Mijn missie is pas geslaagd als de klant tevreden is en dat maakt dit werk fantastisch! Tevreden klanten zijn de beste referenties en mede daarom is van Kooten Tuin & Buiten Leven zo’n succes.

Mark Vos

Bedrijfsleider Veldhoven
Heb je een speciale maatvoering nodig? Of een snelle levering? Vragen jouw tuinwensen creatieve oplossingen? Of wil je tijdens een eerste kennismaking oriënterend en vrijblijvend informatie vergaren? Of zullen we samen hardop denken tijdens een showroomtour? Ik neem klanten mee op reis binnen de mogelijkheden van Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Daar ligt mijn passie en die passie vind je in Veldhoven!

Dirk Rebel

Bedrijfsleider Amersfoort
Ik geloof dat iedereen een buitenleven verdient waar hij of zij gelukkig van wordt. Ook u. Mijn missie is om u te helpen dit te verwezenlijken. Door u te laten inspireren in het ruime aanbod van veranda’s, houten projecten of Tuin en Buiten Leven-producten. Graag zie ik uit naar een persoonlijke ontmoeting in filiaal Amersfoort.

Marcel Weststrate

Sales Engineer
.

Janneke Voorstad

Verkoopadviseur / Commercieel Binnendienst Medewerkster
Als Verkoopadviseur heb ik een prachtige, maar vooral ook diverse baan. Als vrouw in deze “mannenwereld” sta ik absoluut mijn mannetje. Met maatwerk productie als specialisme mag ik elke dag weer de wensen van onze klanten omzetten naar een mooi product. Dit loopt uitéén van een basic berging tot compleet chalet of woonhuis met montage. Dus bent u nog op zoek naar een tuinhuis, standaard of op maat gemaakt; dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Hugo Resoort

Verkoopadviseur
U kunt mij vinden in de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp! Met veel plezier vervul ik de taak om de binnenkomende klanten welkom te heten en hen te voorzien van een gegrond en passend advies. Als verkoopadviseur in de showroom krijg ik vaak te horen dat onze showroom wel heel érg gezellig is, omdat men van te voren meer een bouwmarkt verwacht. Het gebeurd dus ook niet zelden dat een klant voor een tweede keer terugkomt en soms nog iets van de inrichting aanschaft ook! Mijn slogan is dan ook: ‘ervaar in onze showroom het buitenleven, op iedere meter’

Koos Dey

Verkoopadviseur
Van Kooten staat synoniem voor: wij zijn de creator voor uw buitenlevenwensen. En dat alles op basis van een maatwerkadvies, degelijke materialen, deskundig personeel en last but not least een scherpe prijs. Wij brengen meerwaarde in uw woon- en leefgenot. Of het nu voor de zomer of winter is, de oplossing vindt u bij Van Kooten. Wij hebben een prachtige showroom met vele modellen voor ieder budget. Welkom!

Arjan Achterberg

Verkoopadviseur
"Mijn rol als verkoopadviseur bij van Kooten tuin & buiten leven is een klant van het begin tot het eind helpen met het verwezenlijken van hun wens. Dit is elke keer weer een uitdaging maar geeft zeker voldoening. Kortom kom langs bij van Kooten voor al uw wensen voor het buitenleven!"

Maarten van der Vliet

Verkoopadviseur
U treft mij in het filiaal Amersfoort. Hier adviseer ik u, onder het genot van een lekkere bak koffie, over al onze producten, om samen met u het product te vinden wat bij u past!

Aart-Jan Prins

Verkoopadviseur
Langer genieten van het buitenleven? Kom langs voor een kennismaking in onze prachtige sfeervolle showroom in Strijen en bekijk onze luxe veranda’s en tuinkamers!

Elbert Schaap

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur sta ik u graag bij met een passend advies voor een blokhut, veranda, buitenverblijf of 1 van onze vele andere producten. Kom eens langs in het gezellige Amersfoort en laat u inspireren in onze geweldige showroom!

Auke Bunk

Verkoopadviseur
Het luisteren naar de klant, vertalen van de klantwensen en uiteindelijk het verwezenlijken van deze wensen is voor mij al een doelstelling op zich. Het liefst ga ik door totdat alle partijen met een fantastisch gevoel uit elkaar gaan. Graag ontmoet ik u bij ons in de showroom van de vestiging Numansdorp, waar ik u graag te woord sta om uw ideeën om te zetten in concrete plannen.

Rowan Mol

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur te werken bij van Kooten, probeer ik elke dag enthousiasme uit te stralen in een mooi jong en ondernemend bedrijf, die enthousiasme wil ik ook proberen over te brengen op de klant, om zo goed mogelijk advies kunnen te verlenen naar de klant.

Rosanne de Waard

Verkoopadviseur
Van Kooten tuin en buiten leven is voor mij een nieuwe uitdaging! Super leuk om het team in Veldhoven te versterken. Ik wil u graag adviseren over alles wat wij u aanbieden en u er graag mee verder helpen. Ik zie u graag in de vestiging Veldhoven!

Gert-Jan Baars

Verkoopadviseur
Sinds begin 2017 ben ik werkzaam als verkoopadviseur bij ons filiaal in Velp. Uw wens is mijn uitdaging om dit om te zetten in één van onze prachtige producten. Mijn streven is altijd u te voorzien van de juiste adviezen. Hopelijk kan ik u binnenkort verwelkomen in ons Filiaal te Velp.

Jan Walhout

Verkoopadviseur
Het is elke dag weer een uitdaging om u als klant door ons zeer uitgebreide aanbod precies naar de juiste (maatwerk) oplossing te leiden. Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer u met nog meer enthousiasme onze showroom verlaat dan dat u al binnen kwam.

André Koudstaal

Verkoopadviseur
‘Wij maken van uw tuindroom, uw droomtuin’ Deze spreuk symboliseert van jongsaf aan mijn voorliefde om van de tuin het verlengde van uw woonkamer te maken. Bij Van Kooten vindt u het Buiten Leven in al zijn facetten. Of het nu gaat om een tuinkamer of een mooie douglas living. Buitenkeukens, loungesets, vuurtafels en noem maar op. Bij Van Kooten zijn we goed in het realiseren van uw tuindroom. Onder het genot van een bakje koffie bespreken we uw wensen, denken we mee waar kan, om tot een creatieve en betaalbare oplossing te komen. Als verkoper begeleid ik u graag in het aankoopproces, zodat u met een tevreden gevoel huiswaarts gaat. Van harte welkom in vestiging in Hoofddorp!

Naomi Heuvelman

Verkoopadviseur
Sinds mei 2019 ben ik in dienst getreden bij Van Kooten en werkzaam als verkoopadviseur in Hoofddorp. Met veel plezier werk ik er iedere dag aan om samen met mijn collega’s in Hoofddorp de wensen van klanten te vervullen en verwachtingen te overtreffen. Iedere dag leer ik nieuwe dingen, waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Het dagelijks contact met klanten en collega’s in combinatie met de geweldige producten die Van Kooten in het assortiment heeft, maakt mijn werkdag iedere keer weer tot een mooie dag.

Lennert Dekker

Verkoopadviseur
Als u met een glimlach bij ons de deur uit gaat dan is uw en mijn dag geslaagd. In de showroom te Woerden sta ik voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken. Komt u langs? De koffie staat al klaar!

Johan Twigt

Verkoopadviseur
.

Paul Kik

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur sta ik voor u klaar om u verder te helpen en u zo goed mogelijk te adviseren voor dat wat past in uw droom en in uw tuin. Met mijn advies probeer ik zo goed mogelijk uw wensen om te zetten in mogelijkheden. Mijn doel is dan ook geslaagd als u met een tevreden en voldaan gevoel onze winkel weer uit gaat.

Jordy Slingerland

Verkoopadviseur
Als Verkoopadviseur bij Van Kooten is het mijn grootste doel om klanten tevreden de showroom te laten verlaten. Het is mijn passie om een goed product te verkopen aan een blijde klant. In de showroom in Wommelgem sta ik voor iedereen klaar. Zeker in een digitaal tijdperk geloof ik nog steeds volop in leuk persoonlijk contact dat heeft pas echt een meerwaarde.

Jochum Planting

Verkoopadviseur
Mijn rol als verkoopadviseur bij van Kooten Tuin & Buiten Leven is het verwezenlijken van uw droom. Ik sta u graag te woord om u te helpen en passend advies te geven. Ik ontmoet u graag in onze showroom in Numansdorp, de koffie staat voor u klaar.

Sander Snels

Verkoopadviseur
U kunt mij vinden in de showroom Van Kooten Tuin & Buiten leven in Veldhoven. Als verkoopadviseur wil ik graag samen met u uw droombeleving creëren. Zie ik u snel in onze vestiging in Veldhoven!

Jasper van der Aart

Verkoopadviseur
Als stagiair verkoopadviseur ben ik met veel plezier bij van Kooten Tuin & Buiten Leven aan de slag. Ik hoop u te treffen in de showroom in Hoofddorp, zodat we samen tot een passende oplossing komen!

Wilbert van Wageningen

Hoofd Commerciële Binnendienst
Belt u naar Van Kooten Tuin & Buiten Leven? Dan heeft u kans dat u mij aan de telefoon krijgt! Als medewerker commercie in de binnendienst adviseer ik met zorg en enthousiasme het product waar de klant naar op zoek is! ‘Geen verkooppraat, maar een gegrond advies op maat.. dat is waar het mij om gaat!’

Herrold Bijl

Commercieel Binnendienst Medewerker
Sinds mei 2017 werk ik bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Doordat ik samenwerk met een enthousiast team ga ik altijd met plezier naar mijn werk. Dagelijks ben ik bezig met orders te verwerken zodat de bestelling netjes bij u wordt afgeleverd!

Marthijn Lommers

Commercieel Binnendienst Medewerker
Op de commerciële binnendienst waar ik werkzaam ben sta ik graag iedere klant te woord. Heeft u vragen dan hoor ik graag van u.

Gerco de Jong

Commercieel Binnendienst Medewerker
Ik ben Gerco de Jong en ik werk bij van Kooten Tuin & Buiten Leven sinds 2014. Het is mij altijd een plezier om al uw wensen optimaal in vullen met onze schitterende producten. Uw wens is mijn uitdaging!

Arjan de Regt

Commercieel Binnendienst Medewerker
Als commercieel binnendienst medewerker sta ik voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over één van onze producten dan hoor ik dat graag!

Ronald Kleppe

Commercieel Binnendienst Medewerker
Graag sta ik elke klant te woord, of het nu om een schroefje of een complete blokhut gaat, iedereen verdient aandacht. Ik vind het ontzettend leuk om klanten het gehele verkoopproces te helpen en te adviseren om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen. Met veel passie en plezier doe ik mijn werk bij Van Kooten Tuin & Buiten leven.

Arne Heijkoop

Commercieel Binnendienst Medewerker
Op de afdeling commerciële binnendienst sta ik u als klant graag te woord om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen.

Lenna van Steensel

Commercieel Binnendienst Medewerkster
Wat deze baan zo leukt maakt is het luisteren naar de wensen van u als klant, en samen tot iets moois komen waar u veel plezier van heeft. Iedere dag zit vol met nieuwe uitdagingen. Samen met mijn enthousiaste collega’s van de commerciële binnendienst sta ik u graag te woord!

Reinier Roodhorst

Marketing Manager
Leuk dat u ons heeft gevonden! Als (Online) Marketeer ben ik dagelijks bezig om de online merk- en naamsbekendheid van al onze webshops en showrooms te vergroten. Als u bijvoorbeeld op internet aan het zoeken bent naar een overkapping, blokhut of chalet en u heeft één van onze webshops kunnen vinden is mijn doel bereikt.

Wilbert Kattestaart

Online Marketeer
Als online Marketeer zorg ik ervoor dat we zowel vindbaar als zichtbaar zijn op het internet. Zo ontwerp ik dagelijkse creatieve content voor al onze social mediakanalen, maar maak ik ook nieuwsbrieven en posters. Vergeet niet om ons te volgen op social media, want daar komen we elkaar weer tegen!

Regina Boodt

Contentbeheerder
Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de klant de juiste informatie ontvangt voordat zij tot de koop overgaan. We streven ernaar om te werken naar tevredenheid van de klant!

Paula van Dijke

Contentbeheerder
"Bij van Kooten hangt altijd een leuke en een ontspannen sfeer, waardoor het werk erg leuk is . Bij Van Kooten Tuin en Buitenleven werk ik aan de website, en help ik waar ik helpen kan."

Matthijs Koole

Contentbeheerder
Als contentbeheerder zorg ik voor pakkende en informatieve teksten bij onze prachtige producten. Zo bent u altijd voorzien van alle benodigde informatie en wordt het kiezen van uw ideale tuinverblijf een stuk gemakkelijker! Ik streef ernaar om u bij elk product zo goed mogelijk te informeren!

Thomas Krämer

Contentbeheerder
Als contentbeheerder zorg ik ervoor dat onze website tiptop in elkaar zit. Zo kunt u met een gerust hart online shoppen bij Van Kooten!

Engelbert Heijkoop

Hoofd Service
Mijn team en ik zijn u graag van dienst om uw probleem naar volle tevredenheid op te lossen zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

Marinda Duijzer

Servicedesk Assistente
Als servicedesk assistente sta ik u graag telefonisch te woord met al uw vragen. Daarnaast voer ik ook de bijkomende administratieve taken uit voor de hele Serviceafdeling. Samen werken we aan een perfect eindresultaat, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Peter Voorstad

Servicemedewerker
Als service medewerker vind ik het erg leuk om efficiënt en klantgericht te plannen. Als service medewerker zit je tussen alle afdelingen in, waardoor je met iedereen intern contact hebt. Bij Van Kooten zijn meerdere afdelingen, maar we zijn één team!

Rick Kraaijeveld

Servicemedewerker
Samen met mijn collega’s zorg ik dat uw probleem naar alle tevredenheid opgelost word, dat u kan gaan genieten van uw product.

Benjamin Verveer

Servicemedewerker
Een tevreden klant is waar ik blij van wordt! Daarom zoek ik graag met mijn collega’s naar een oplossing, zodat u kunt gaan genieten van uw aankoop.

Marcel van den Berg

Planning & Logistiek
Als planner vind ik het erg leuk om efficiënt en klantgericht te plannen. Het is helemaal leuk als wij een klant die iets snel geleverd wenst te krijgen kunnen opbellen, omdat wij eerder bij hen kunnen leveren of monteren. Als planner zit je tussen alle afdelingen in, waardoor je met iedereen intern contact hebt. Bij Van Kooten zijn meerdere afdelingen, maar we zijn één team.

Marco van der Wal

Planning & Logistiek
Planning & Logistiek is een belangrijke schakel tussen klant en overige afdelingen van Van Kooten. De uitdaging is om samen met mijn collega's de klant tevreden te stellen.

Wim Andries

Manager Orderentry
.

Leo Breen

Orderadministratie
Als medewerker van de orderadministratie bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven heb ik de verantwoordelijkheid om samen met een team collega’s te zorgen voor het correct administratief verwerken van de bestellingen. Naast het verwerken van de orders houden wij goed in de gaten dat onze hardlopende modellen op tijd geproduceerd worden zodat wij met de voorraad in onze diverse magazijnen altijd een snelle levering bij de klant kunnen voorzien. Een tevreden klant daar gaan we iedere dag weer voor.

Maries Bal

Orderadministratie
Als medewerker orderadministratie zorg ik ervoor dat de bestelling van de klant op de juiste manier wordt verwerkt. Wij zorgen ervoor dat alle informatie op de juiste plaats terecht komt zodat onze expeditiemedewerkers alles tijdig klaar kunnen zetten in het magazijn en onze planner de bestelling in kan plannen voor montage of levering. Hierbij wordt elke keer weer gestreefd naar het ultieme eindresultaat: een tevreden klant!

Hans Boer

Orderadministratie
"In mijn functie als medewerker orderadministratie is het mijn doel om heel de route vast te leggen om de orders te gaan verwerken. Het is daarbij het belangrijkste dat de klant tevreden is."

Maurice de Groot

Hoofd Financiële Administratie
Samen met het team iedere dag zorg dragen voor tijdige en volledige vastlegging van de financiële data en rapportages. De uitdaging is om mensen en financiële processen met elkaar te verbinden. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen. Met veel enthousiasme ga ik iedere dag aan de slag bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven.

Connie Engels

HRM Medewerker
Als HRM Medewerker heb ik een prachtige dynamische baan binnen Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Geen dag hetzelfde en altijd weer een uitdaging om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden.

Christian Boudewijn

Financiële Administratie
Werken in een goede sfeer, dat gebeurt bij Van Kooten tuin & Buiten Leven. Ik werk op de financiële administratie.

Maurice Lindhout

Financiële Administratie
Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de bestellingen van de klant tot aan huis picobello in orde is, en daarnaast doe ik ook met een aantal andere collega’s de Financiële afhandeling hiervan. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en zie u graag een keer terug bij één van onze vestigingen!

Marise van Buuren

Financiële Administratie
‘Binnen Van Kooten Tuin & Leven werk ik met veel plezier mee om het financiële deel en de orderadministratie te verwerken. Het is een leuk en enthousiast team om samen mee te werken.’

Dorine Buijk

Financiële administratie
Elke dag zet ik mij met veel plezier in voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Dit doe ik samen met mijn collega’s van de financiële administratie. Er hangt een fijne en enthousiaste sfeer!

Aart Kole

Projectmedewerker
.

Marc Duijzer

Hoofd Expeditie & Logistiek
September 2020 ben ik begonnen bij Van Kooten Tuin en Buitenleven. Ik geef leiding op de expeditie waar we samen uw bestelde artikelen in ontvangst nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat ze op de juiste wijze op transport gaan. Ons doel is dat u zo snel mogelijk van uw gekochte artikelen kunt gaan genieten!

Hendrik-Jan de Haaij

Expeditiemedewerker
‘Producten, te kust en te keur, met passie en kleur. Wij zetten de orders met zorg klaar en geven de chauffeurs aan ‘rijden maar!’ Laat het kijken kopen worden, dan kunnen wij u een mooi product bezorgen!

Matthijs 't Hart

Expeditiemedewerker
Vanuit ons magazijn in Velp maak ik de bestellingen gereed voor de montage door één van onze vakmonteurs!

Bram van der Scheur

Expeditiemedewerker
Bij de expeditie nemen wij zorg voor uw product! Met alle collega's werken wij samen, zodat u product compleet en geheel bij u aankomt.

Jonathan van der Meulen

Expeditiemedewerker
Samen met mijn collega’s van de expeditie zorg ik ervoor dat de monteurs met de juiste materialen op pad gaan. Dat de bestellingen die door de vrachtwagens bezorgd worden goed geladen worden. En dat u correct word geholpen als u als klant materialen bij het magazijn ophaalt.

Aren Breen

Expeditiemedewerker
Op de expeditie zorgen wij ervoor dat uw spullen gereed staan, voor de montage of voor afhaal.

Bran van Beusekom

Expeditiemedewerker
Samen met mijn collega's zorgen wij ervoor dat alle producten snel vindbaar om deze zo snel mogelijk voor u klaar te zetten!

Luuk Biezeveld

Expeditiemedewerker
Uw bestelling in orde maken zodat hij volledig bij u bezorgd wordt dat doe ik op het magazijn in Numansdorp!

Harold van Kooten

Expeditiemedewerker
U kunt mij vinden op het magazijn bij Van Kooten. Samen met mijn collega's draag ik zorg voor de levering van uw bestelling. Dit doe ik met plezier!

Erik Barendrecht

Expeditiemedewerker
Op de expeditie ondersteun ik mijn collega's in hun werk. Samen met hun zorg ik ervoor dat de monteurs met de juiste materialen naar de montageplek gaan.

Pieter de Waal

Productiemedewerker
Als productiemedewerker begeleid ik de productie van onze maatwerk buitenverblijven en prefab constructies, en houd ik mij bezig met het tekenwerk. Ik zorg dat alle onderdelen de beste kwaliteit en het juiste formaat hebben, zodat u onbezorgd van uw tuinverblijf kunt gaan genieten. Dit doe ik dagelijks met heel veel plezier.

Leon Pieterse

Productiemedewerker
Onze exclusieve maatwerk verblijven en prefab constructies zijn ons paradepaardje, en moeten uiteraard van de hoogst haalbare kwaliteit zijn! Met een goed oog voor detail ga ik als productiemedewerker tot het uiterste om ervoor te zorgen dat alle onderdelen perfect worden gefabriceerd. Zo bent u verzekerd van een stevig product dat vele jaren meegaat!

Arie van Lenten

Chauffeur
Samen met mijn collega’s ben ik dagelijks in het magazijn te vinden om daar in één van onze vrachtwagens de nieuwe bestellingen te laden en met zorg bij de klanten te bezorgen.

Cor Wessels

Chauffeur
Al sinds de start van het bedrijf ben ik met heel veel plezier de vaste chauffeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Zorgvuldig bezorg ik het bestelde product bij de klanten thuis en maak ik altijd een gezellig praatje!

Roald de Vries

Monteur
Besteld u de montage ook bij uw product? Dan kan ik binnenkort zomaar bij u op de stoep staan! Met enthousiasme vervul ik mijn taak als monteur voor onze prachtige producten.

Andre Stam

Monteur
Samen met mijn collega's van de logistiek maak ik de producten gereed voor de bezorging of montage bij u thuis.

Arno Multem

Monteur
Als monteur werken wij aan een mooi eindresultaat, zodat u zo snel en lang mogelijk van uw product kunt genieten.

John Mayenburg

Monteur
De glimlach die wij klanten bezorgen met een mooi eindresultaat is toch zeker wel het mooiste aan mijn werk als monteur.

Daniël van Drongelen

Monteur
Als monteur bij Van Kooten Tuin en Buiten leven streef ik ernaar om het, door u bestelde product, te monteren naar uw wensen.

Jan Achterberg

Monteur
Ziet u een Van Kooten bus in de straat? Grote kans dat u mij tegenkomt! Als monteur sta ik het hele jaar door voor u paraat voor een mooi eind resultaat.

Harold Tromp

Monteur
Een blokhut of buitenverblijf? Wij monteren het voor u! Met plezier staan we voor u klaar om uw product als een plaatje neer te zetten.

Daniek van Loon

Monteur
"Wie van hout houdt, koopt bij ons vertrouwd!" Optimaal vertrouwen? Laat dan ons montage team ook uw blokhut of veranda opbouwen!

Timothy Delissen

Monteur
Wind of regen? Ook dan staan wij voor u klaar!

Mart de Ruiter

Monteur
Als het van Kooten montage team zorgen wij dat uw product juist en netjes in uw tuin staat!

Maikel Spitters

Monteur
Met het Van Kooten Tuin en Buitenleven montage team maken wij van uw product een compleet blokhut of buitenverblijf!

Ad Schipper

Monteur
Als montageteam van Van Kooten willen wij dat u een mooi product krijgt. Als team nemen wij deze zorg van uw over. Wij plaatsen een product waarvan u nog hopelijk lang van kunt genieten!

Maarten van der Jagt

Monteur
Elke dag streef ik samen met mijn collega's om bij uw in de tuin een super mooi product af te leveren!

Ron Berghout

Monteur
Het kan gebeuren dat er iets mis is met uw blokhut, misschien een kleine lekkage of de montage van de blokhut is nog niet helemaal af. Als servicemontageteam willen wij dit graag voor u oplossen, zodat u een mooi eind resultaat heeft!

Tjeerd van Duijvenvoorde

Monteur
Als monteurs werken wij graag aan een buitenproject, maar willen natuurlijk ook dat het tip top in orde is. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en zo lang mogelijk van uw product kunt genieten.

Stan Vermeulen

Monteur
Samen met mijn andere collega's komen wij bij u langs om uw product te monteren. Ook voor service klusjes zijn wij voor u in de weer.

Maarten Keijzer

Monteur
Een kleine berging, een aluminium veranda, een tuinset, buitenkeuken of zelfs een compleet houten woonhuis: noem het en wij heb het voor u gemonteerd!

Simon van Ast

Monteur
Wij verwezenlijken uw wensen met veel kennis en enthousiasme!

Ernst Michels

Monteur
Door samen met mijn collega's uw product in elkaar te zetten, heeft u aan het einde van de dag een mooi product om van te genieten!

Thea Boer

Interieurverzorgster
Als de werkdag voor de collega’s erop zit, start ik mijn werk bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven als interieur verzorgster. Ondanks dat ik niet altijd tijdens kantooruren aanwezig ben, ken ik iedere collega en maken we altijd een gezellig praatje. U bent van harte welkom in onze showroom, die we altijd spik en span proberen te houden!
vergelijken