Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3218
Uitstekend
Filter op:
 • Lambert Herrijgers
  16-09-2020
  Na een lange speurtocht voor een nieuw tuinhuis terecht gekomen bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Wij hadden een mooi tuinhuis met overkapping gezien op internet, van het merk Woodvision, type Poolvos. Bij navraag bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven bleek dat deze niet meer in het assortiment te zitten. Maar de adviseur, Hugo heeft na de nodige belletjes toch onze wensen in kunnen vullen en het tuinhuis van Woodvision, type Poolvos kunnen bestellen. Uiteindelijk werd het netjes volgens planning geleverd en genieten wij volop van ons tuinhuis met overkapping. Van Kooten Tuin en Buiten Leven top, bedankt voor de goede zorgen en advies!
 • R.Hooiveld
  12-09-2020
  Bij het aankopen van onze veranda in Hoofd dorp, prima geholpen door verkoper Andre. Onze wensen waren prima verwerkt in aankoop plan, kwaliteit en prijs prima. De levering en plaatsing was top, 2 vrolijke en super gemotiveerde jongens uit Rotterdam Sjon en Arno. We zijn er heel blij mee. Gr R. Hooiveld
 • Dave Jonkers
  10-09-2020
  Lang gezocht naar een carport&schuur, veel gesnuffeld en vaak geen reactie of slechte voorlichting Kwam hier terecht en een Topbedrijf, alles op tijd volgens afspraak, correcte afhandeling en uitstekend op de hoogte gehouden van de aflevering en begeleiding van de opbouw. Ook nog gebeld voor een evaluatie dus zeer tevreden.
 • Laar
  09-09-2020
  Na div bezichtigingen van div blokhutten zijn we eindelijk geslaagd in Numansdorp Onze verkoopadviseur HUGO RESOORT heeft ons uitstekend geholpen en vele mogelijkheden laten zien Na t bestelen en de aangegeven leertijd hoefden we ook geen handgeld te geven ze vertrouwen hierzo ook echt op de klant Kregen netjes bericht dat de blokhut als t mogelijk was eerder geleverd kon worden De chauffeur die kwam leveren deed keurig zijn werk en nam de mogelijkheden door waar hij de blokhut zo veilig mogelijk kon neerzetten Nadat alles netjes opgebouwd was nam onze verkoopadviseur nog zelf contact met ons op of alles naar wens was gegaan Zeker komen we hier nog terug voor onze nieuwe carport aan te schaffen
 • Henry
  09-09-2020
  Als internetklant kocht ik omdat mijn vaste leverancier niet kon leveren een houten deur. Deze bleek niet leverbaar maar er werd netjes een alternatief geboden door Van Kooten. De levering van de deur verliep niet volgens de planning maar door de huidige coronacrisis kan ik daar inkomen. Heel Nederland koos voor verbouwen en opknappen net als ik. Na levering van de deur bleek het hang en sluitwerk niet aanwezig. Ik heb contact opgenomen en ook hierin is snel door Van Kooten op gereageerd en werd alles binnen een week uitgeleverd. Ik geef vier sterren omdat de communicatie van beide kanten kwam, als ik Van Kooten een tip mag geven is het assertief zijn en beter te vaak communiceren dan te weinig.
 • Sake van der Brug
  08-09-2020
  Van verkoop t/m montage is bij ons alles heel goed verlopen. Ook goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer tevreden met ons nieuwe buitenverblijf!
 • Bultman
  23-08-2020
  Snelle en perfecte levering van de loungeset. Zoals afgesproken op tijd geleverd. Doos uitgepakt en loungeset op de plek gezet. Helemaal compleet. Loungeset staat mooi in de tuin en zit heerlijk. Vanaf eerste moment goed geholpen en geadviseerd. Contact met Hugo zowel telefonisch als per mail is goed verlopen. Binnen een week stond de loungeset bij ons in de tuin. Super.
 • Frank
  14-08-2020
  Erg tevreden over de geplaatste veranda. Kwalitatief Goed en mooi product. Zowel verkoper als de monteurs die de zijn erg kundige en prettige mensen.
 • Ruben van der Sprong
  13-08-2020
  "Waar komt mijn hulp vandaan?" helaas niet van Van kooten tuin en buiten leven.. leveren mooie blokhutten maar weinig kwaliteit, hebben mooie praatjes als je het nog moet kopen, maar na de aankoop zullen ze je niet helpen om te zoeken naar een oplossing mocht er iets aan de hand zijn. Met de aankoop is mij duidelijk verteld dat de blokhut aan de binnenzijde niet geverft hoefde te worden want het is duurzaam geïmpregneerd hout, nadat hij stond heb ik de blokhut 3x geverft (buitenkant). Door verloop van tijd gaat hout werken (logisch) en de achterste planken die 5 meter lang zijn soms een klein stukje van elkaar af gaan staan, hierdoor komt er regenwater door planken van 5mtr waardoor de planken nat worden en er vocht ontstaat in de binnenkant. Uiteraard zou dit nooit mogen gebeuren want de plank groeven waar de planken boven op elkaar staan zou het waterdicht moeten houden aan de binnen kant. Het betreft de blokhut: scarlet 500x320, waar ik 3500 euro voor heb neergeteld. Na een mail krijg je een oplossing voorgeschoteld wat geen oplossing is. Hun zeggen namelijk dat ik de binnenkant had moeten verven, maar uiteraard veranderd er dan niks. Hierdoor wordt de binnenzijde van de blokhut nog altijd zeik water nat. Uiteindelijk hebben wij het zelf op moeten lossen en iets moeten bedenken. Omdat de 5 meter muur bewegelijk blijft hebben wij ervoor gekozen om 3 balken aan de achterzijde te bevestigen en daartegen Zweeds Rabat te plaatsen waardoor de achterkant nu en dubbele achterwand heeft en zeer sterk is. Dit maakt het uiteindelijk waterdicht.
 • marcel
  12-08-2020
  Top geregeld tot op het eind. Hugo bedankt!
vergelijken