Alle showrooms zijn weer geopend! Profiteer nu van de samen staan we sterk actie.

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3390
Uitstekend
Filter op:
  • Jaimy Dijkhuizen
    27-12-2021
    Hele mooie zaak met grote keuze van lounge sets tot veranda's, tuinhuisjes en huizen en accessoires. Vriendelijk personeel die je verwelkomen met een kopje koffie en daarna je gewoon op je gemak een rondje laten lopen zonder op je lip te zitten

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Jaimy, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn dat u zo van ons uitgebreide assortiment heeft genoten. We hopen dat u alles heeft gevonden om uw buitenleven een upgrade te geven en hopen ook dat we u snel weer mogen ontvangen in onze showrooms. Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • G Bouwman
    22-12-2021
    Nieuwe serre en schutting zijn door aardige en hardwerkende monteurs geplaatst. Op een paar dingetjes na, die hopelijk opgelost worden, zijn wij redelijk tevreden met van Kooten Gerard en Marian Bouwman.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Gerard en Marian, Heel erg bedankt voor jullie 4-sterrenreview! Wat fijn dat jullie hebben gekozen voor Van Kooten Tuin & Buiten Leven bij jullie zoektocht naar een nieuwe serre en schutting. We zullen jullie complimenten doorgeven aan onze monteurs, en gaan uiteraard ons best doen om de klus netjes af te ronden, zodat jullie zorgeloos van het buitenleven kunnen gaan genieten! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Ivani
    18-12-2021
    Aart-Jan heel behulpzaam en denkt mee. Geld ook voor de mannen die de veranda kwamen opbouwen. Blij met onze veranda en de service.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Ivani, Heel erg bedankt voor uw 4-sterrenreview! We zullen uw complimenten doorgeven aan Aart-Jan, en aan onze monteurs. Hartelijk dank voor uw aanschaf van een prachtige Van Kooten-veranda, we hopen dat u er nog veel buitenplezier aan zult beleven! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Hans Hartman
    18-12-2021
    Aardige kerels, alles met beleid en rustig. Heel net werk afgeleverd. Top!

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Hans, Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview, en uw aardige woorden! Wat fijn om te horen dat de werkwijze van onze monteurs u zo goed bevallen is. Uiteraard doen wij altijd ons best om uw Van Kooten-product zo netjes en professioneel mogelijk te installeren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop en staan bij eventuele vragen en/of opmerkingen voor u klaar. Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Debora
    17-12-2021
    Na lang wachten (bijna 8 maanden) staat ie dan eindelijk. Onze overkapping van 3×5,5 mtr. Incl. zonwering, screen, schuifpui en spotjes. Wat is ie mooi geworden. Ernst en Johan waren zoals afgesproken om 7 uur aanwezig en hebben hem in 3 dagen gemonteerd. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. We werden overal bij betrokken en ze hebben alles na montage keurig opgeruimd. Bij toilet gebruik gingen de werkschoenen en jassen keurig bij de ingang uit. Begreep dat ze soms op locatie geen gebruik van het toilet mogen maken maar bij ons hebben ze, aangezien het buiten koud was, lekker binnen geluncht met een warm bakkie soep vh huis. Fijne gasten die hun werk verstaan. Super blij met het resultaat en ondanks dat t nu winter is al veel plezier ervan en dan moet het voorjaar en de zomer nog komen. Jammer om te lezen dat sommige niet zo enthousiast zijn want wij kunnen niet anders zeggen dan dat van Kooten een juiste beslissing is geweest voor onze prachtige overkapping. Lennard, Ernst en Johan....BEDANKT!!!!

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Debora, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview, en uiteraard voor uw geduld. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw gloednieuwe en zeer complete overkapping. Namens onze monteurs danken we u ook voor uw goede zorgen, dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd! We wensen u alvast veel buitenplezier tijdens het komende voorjaar, en hopen dat u in de toekomst weer voor Van Kooten Tuin & Buiten Leven kiest. Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Jessica
    16-12-2021
    Ik ben zeer tevreden met de.mooie aluminium 6x3 terrasoverkapping. Hij is zorgvuldig geplaatst door de monteurs Bryan en Roy, en ze hebben het keurig afgewerkt. Er waren wat tegenslagen, en die hebben ze direct en netjes opgelost. Ze krijgen van mij het cijfer 10 van 10.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Jessica, Heel erg bedankt voor uw 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw prachtige terrasoverkapping. We zullen uw complimenten uiteraard doorgeven aan Bryan en Roy! We hopen dat u heerlijk gaat genieten van uw nieuwe overkapping, en staan bij eventuele vragen en/of opmerkingen voor u klaar. Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • A.J.C. de Regt
    11-12-2021
    Afgelopen zomer hebben wij de Lugarde blokhut van 550x350cm via Van Kooten laten leveren. De communicatie voor de levering verliep erg goed en alle afspraken zijn nagekomen. Het product werd keurig op een houten frame en volledig ingepakt geleverd. Het was een groot pakket waarin alles netjes zat gesorteerd. Tijdens het opbouwen liepen we even vast, gelukkig was er een medewerker van Van Kooten beschikbaar om ons telefonisch te helpen. Inmiddels staat de blokhut al ruim een halfjaar naar volle tevredenheid en genieten we er elke dag van. Doordat de blokhut vooraf is geïmpregneerd & gebeitst hebben we er voorlopig geen onderhoud aan. Komend voorjaar gaan we zeker terug naar Van Kooten om een loungeset uit te zoeken.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste meneer/mevrouw De Regt, Hartelijk dank voor uw lovende woorden, en voor uw vertrouwen in Van Kooten Tuin & Buiten Leven! Wat fijn om te horen dat u zo geniet van uw nieuwe Lugarde blokhut. Zoals u al aangeeft in uw review staan wij zowel voor, tijdens als na montage voor u klaar. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over uw blokhut, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We wensen u nog veel plezier met uw blokhut en kijken ernaar uit om samen met u uw ideale loungeset uit te zoeken! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Vink
    07-12-2021
    Na in de showroom in Velp al super goed en vriendelijk geholpen te zijn door Koos werd het bij de levering en opbouw gisteren en vandaag alleen nog maar beter. Bryan en Roy hebben zo kundig en snel onze Greenline veranda geplaatst. Direct hele goede oplossingen bedenken en uitvoeren voor waar ze tijdens de plaatsing tegen aan liepen. Wat een toppers! Als deze twee de standaard aangeven voor van Kooten dan kun je als bedrijf in je handjes knijpen hoor. Wij zijn ieder geval super blij met het eindresultaat. Dus nogmaals dank je wel!!!

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste meneer/mevrouw Vink, Hartelijk dank voor uw zeer positieve review! Wat fijn dat hele proces, van eerste bezoek aan onze vestiging in Velp tot de uiteindelijke plaatsing van uw prachtige veranda, zo goed is bevallen. We zullen uw complimenten uiteraard doorgeven aan Koos, Bryan en Roy, en wensen u nog vele jaren plezier met uw prachtige Van Kooten-aanwinst! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Paula Smeehuijzen Dekker
    02-12-2021
    Sinds kort staat er een tweede blokhut in de tuin dwz een verkorte versie !! De zijkanten zijn ingekort!! Deze hut dient als fietsenhok!!! De twee huisjes lijken op elkaar en stralen de mooie kwaliteit en ontwerp van Van Kooten uit!!Onze tuin is nu een beetje mini showroom van Van Kooten! Met dank aan het vakkundige personeel voor het meedenken!! Ron en Paula Smeehuijzen

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Ron en Paula, Hartelijk dank voor jullie 5-sterrenreview, en wat leuk om te lezen dat jullie nu een mini Van Kooten-showroom in jullie tuin hebben! We vinden het uiteraard geweldig dat jullie zo tevreden waren met jullie eerste blokhut en opnieuw gekozen hebben voor Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige fietsenhok. Mochten jullie nog plek hebben voor een derde model: we staan voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
  • Angenita Milatz
    27-11-2021
    Mooie showroom, vriendelijk personeel. Denken goed mee. Binnen een uur een tuinhuis uitgekozen en gekocht.

    Response from Van Kooten Tuin & Buiten Leven

    Beste Angelita, Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview, daar zijn wij uiteraard zeer blij mee! Wat fijn om te horen dat u van onze showroom heeft genoten en dat u zo goed geholpen bent door onze ervaren verkoopadviseurs. We gaan ons best doen om uw prachtige nieuwe tuinhuis zo snel mogelijk af te leveren en wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Waarmee kunnen wij u helpen?