Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3268
Uitstekend
Filter op:
 • T.J. van den Berg
  04-12-2020
  Klantvriendelijk, volgens afspraak, nette levering en plaatsing van onze terrasoverkapping met glazen dak. Electrisch zonnescherm een fantastische toevoeging! Zeer tevreden!
 • Charlie
  04-12-2020
  Goed en mooi werk goeie afspraken en mee denkend over oplossingen
 • Marijke Meijer
  03-12-2020
  Erg jammer dat slechtere reviews niet doorgelinkt worden naar de website. Deze staan alleen op trustpilot, als ik dat vooraf had geweten niet besteld, want bol.com levert hetzelfde binnen 1 dag voor uiteindelijk dezelfde prijs. Wij hebben een houtopslag besteld via de website betaald en toen bleek ergens onderaan te staan dat je deze alleen kon laten bezorgen en niet kon afhalen, ok prima dan betalen we 20 euro verzendbijdrage. Alleen duurt het al 1 week om de order te verwerken en indicatie van levering te geven, maar enige betaal optie is vooraf. Erg jammer. Dan heb je lever indicatie, die niet klopt want ineens staat er smorgens een mega vrachtwagen voor de deur met pakketje. Ok ook prima. Wat blijkt er zitten geen passende schroeven bij. Gelukkig hadden we die zelf. Al met al ok maar zeker geen top service en top bedrijf.
 • P. van de Ginste
  30-11-2020
  Zééér vriendelijk, zowel aan de telefoon als in de toonzaal. Topservice qua info en stiptheid van leveringen. Ook een leuk telefoontje gekregen enkele weken na de aankoop en levering om te informeren of alles naar wens was. TOP !!!!
 • A. Hahnen
  30-11-2020
  De montage was good
 • Richard Helsloot
  30-11-2020
  De schuifpui is prima ingemeten. De levering ben ik ook content over. Jammer dat er geen goede beschrijving van het plaatsen en stellen bij was.
 • W. Rook
  30-11-2020
  Het kan niet beter.
 • Daniel
  30-11-2020
  De prijs kwaliteit verhouding is goed en het eindresultaat is prachtig. De jongens die het zijn komen plaatsen werken hard, maken lange dagen, zijn zeer vakkundig, netjes en prettig om mee samen te werken. Enige opmerking: Graag was ik vooraf wat meer geïnformeerd over de hoeveelheid 'straatwerk' dat negen poeren + betonbandjes in een terras met zich meebrengt. Verder top!
 • Eddie
  30-11-2020
  Nieuwe schutting laten plaatsen, karwei liep uit maar zonder morren, de hele dag hard gewerkt. De schutting staat perfect.
 • heer Stouthandel
  30-11-2020
  Aanvankelijk koste het even wat energie om de juiste bestelling middels een order verwerkt te krijgen. Dit kwam omdat er met meerdere mensen aan de bestelling werd gewerkt. Verliep allemaal zeer vriendelijk en begripvol.
vergelijken