Profiteer nu van de online Moederdag actie! Ontvang bij online besteding 5% korting met kortingscode: MOEDERDAG2021

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3332
Uitstekend
Filter op:
  • Jeroen Van der kleij
    30-04-2021
    Vanaf de bestelling Van het tuinhuisje tot levering echt top! Tijdens het uitpakken konden we geen beschrijving vinden en er was een plank stuk. De composietbalk was krom dus deze gericht. Doordat we geen beschrijving hadden direct gebeld en na twee uur wachten deze ontvangen. Toch een vorm van frustratie en aangegeven dat er een klacht volgt. Na het indienen van de klacht een restitutie mogen ontvangen voor de schade en de kosten welke ik had gemaakt voor de aannemer die stil stond zijn ook keurig uitgekeerd (totaal 2 uur). Dan de kwaliteit van het tuinhuisje. Erg netjes en conform verwachting. Het hang en sluitwerk is simpel maar kan je altijd zelf vervangen. Alles paste mooi en het eindresultaat is echt super ! We zijn blij met hoe de zaken zijn verlopen, de wijze van afhandeling van de klacht en de vriendelijke telefoniste die echt meeleefde!! Al met al een bedrijf om zaken mee te doen ze zijn transparant, oprecht en zeer behulpzaam. Ik kom zeker nog eens terug Grt Jeroen
  • Nancy
    19-04-2021
    Perfect zowel wat prijs/ kwaliteit, vriendelijkheid. Snel geleverd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik prima geholpen ben en dat alles perfect gelopen is. Zeker een aanrader. Ik had de prijs van ons gekozen tuinhuis elders goedkoper gezien en dit gemeld via hun website, ze hebben mij direct de beste prijs gegeven. Echt top van hun. Gewoon kiezen voor ’Van Kooten Tuin & Buiten Leven.
  • becca Feyaerts
    19-04-2021
    Aankoop tuinkast zonnebloem: Goede service. De tuinkast is echter niet makkelijk te monteren. De handleiding is vaag en gaatjes zijn niet voorgeboord. De Ikea handleidingen zijn veel simpelder.
  • Fred Jansie
    15-04-2021
    Tuinkamer in okt besteld 2020 werd in week 7 geleverd helaas waren allebij de spie links en rechts verkeerd ingevoerd en daarom moesten deze opnieuw besteld worden 8 weken zou het duren . Daarbij kwam ook nog eens dat verschillende afwerkingen van de greenline te wensen overliet niet netjes uitgevoerd . Ook in dec een blokhut besteld zou in week 14 geleverd worden maar door de 2 weken slecht weer verschoven naar week 15 . Gebeld in week 14 wordt het week 15 Gebeld in week 15 wordt het week 18 Van kooten luisterd naar de klacht maar het is tot nu toe alleen maar wachten
  • Martin
    31-03-2021
    In december een Woodpro blokhut met overkapping besteld. Levering volgens opgave keurig op tijd. Degelijke kwaliteit en van alle planken waren er extra bij geleverd Al met al zijn we super tevreden over Van Kooten ! Martin en Debora Dirks
  • M. Broeder
    25-03-2021
    We hadden een overkapping besteld en waren twee planken stuk en werden netjes nieuwe geleverd en goede service hebben ze en vriendelijk.
  • Samira Chtiba
    25-03-2021
    Over de service geen klachten! Afspraken zijn nagekomen. Levering & opvolging prima! Vriendelijke dienst na verkoop. Alleen waren er wel wat minpunten bij het bestelde bouwpakket (voldemort speelhuisje). Zo waren de venster luikjes en de deurluikjes veel kleiner dan de voorziende openingen. Plan voor montage is ook zeer onduidelijk. Gelukkig is mijn man best wel handig en heeft hij met het toevoegen van andere hout stukken de raamopening en deuropening kunnen dichtmaken zodat de luikjes wel mooi aansluiten. Verder is dit wel een leuke speelhuisje waar mijn zoontje dol op is!
  • Ruud
    21-03-2021
    Het ziet er geweldig uit!, vakwerk! en netjes gedaan! Bedankt. Ziet er heel luxe uit,
  • Linda Dijk
    16-03-2021
    Een Greenline overkapping met glas laten plaatsen naar alle tevredenheid! Mannen werken netjes, nauwkeurig en in goede harmonie. Erg blij met het resultaat. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij raden van Kooten zeker aan!
  • Bram Snoeren
    08-03-2021
    Afspraken na gekomen en een perfecte levering op locatie. Vriendelijke mensen zowel op de zaak en ook de chauffeurs. Top ga zo door. Met vriendelijke groet, Bram Snoeten.
vergelijken