menu

Klantbeoordelingen Aantal beoordelingen: 2554

Uitstekend

Filter op:

 • Erik Pannenborg
  16-07-2019
  Prima geholpen in de showroom in Hoofddorp door André! in tegenstelling tot andere bedrijven komen er geen andere kosten meer bij... Netjes afgeleverd en een mooi eindresultaat geworden
 • Johannes Goverde
  15-07-2019
  De levering van het prieel was goed en conform afspraak. Wel was de tekening slecht van kwaliteit, slechte copy. We hebben nadien een afdekkap met koperen bol besteld, afgehaald in Veldhoven. Bij ndeze zat er geen bout bij om de bol te bevestigen. Zelf maar een bout gehaald om te kunnen bevestigen.
 • J. de Z.
  11-07-2019
  Kundige en klantvriendelijke service en adequaat en snel reagerend op verzoeken. Tevens zeer tevreden met de koop, waarbij we goed zijn geadviseerd door Koos S.
 • Bal
  11-07-2019
  Simpele aankoop, perfect behandeld, behalve dat de prijs uiteindelijk iets hoger bleek te zijn dan eerder vermeld. Geen probleem verder.
 • A.J. Vervloed
  11-07-2019
  Mooie poort gekocht , vakkundig en vriendelyk geholpen.
 • heer/mevrouw
  11-07-2019
  Bestelling incompleet verstrekt en de leveringstijd vond ik vrij lang duren
 • Marinka de Roo
  11-07-2019
  Mooie overkappingen door ervaren personeel vakkundig geplaatst.
 • D. van den Hoven
  10-07-2019
  Helaas bij de laatste levering aantal planken toch wel beschadigd en 2 krom maar aardig weg kunnen werken in de schutting omdat we moesten inkorten.. misschien iets beter hun leveringen controleren Verder prima service en goed geholpen bij aanschaf.
 • Fam vH, Tilburg
  10-07-2019
  Nadat ik Van Kooten gebeld had met wat vragen over een tuinkast twijfelde ik nog wat en besloot nog maar even niets te kopen. Mijn contactpersoon had dat blijkbaar in de gaten en belde me een uurtje later. Hij kon mijn twijfels wegnemen en ik kon de koop sluiten. Levering ging precies volgens afspraak. Over de tuinkast ben ik ook tevreden. Handige maat.
 • C. Franke
  10-07-2019
  Veel planken waren krom en hadden zeer veel kwasten als ik ze van te voeren had gezien had ik ze niet geaccepteerd , maar omdat ze met een te grote vrachtauto zijn gebracht wat in Den Haag met die smalle straten een groot probleem is en ook nog met een kooiaap heb ik maar geprobeerd het hout te verwerken met veel vijven en zessen is het ons gelukt de schutting te zetten.Maar een tip vraag eerst aan de klant waar het bezorgd moet worden, voor ons was het een groot probleem gelukkig was er een auto weg en konden we daar het hout neer leggen maar leuk was het niet

Categoriëen