Online verkoop, bezorging & montage gaan onverminderd door. Voorkom wachttijden in het voorjaar, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!
voor meer informatie over corona klik hier.

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3317
Uitstekend
Filter op:
 • Mevrouw Weultjes
  04-03-2021
  De bestelde overkapping werd niet in de afgesproken week geleverd. De bestelling was niet compleet, meerdere keren moeten bellen voor de missende onderdelen. Uiteindelijk is het pakket bijna compleet. Kwaliteit is matig, diverse scheef gezaagde planken en balken. Opbouwtekening is matig en incompleet. Uitleg over plaatsing kozijnen of dakbedekking ontbreekt. Epdm lijm is te weinig. (Voldoende voor eenzijdig 39m2, nodig: tweezijdig 45m2.) Met aanpassingen en improviseren is de bouw bijna voltooid. Ik zal dit bedrijf anderen niet aanbevelen.
 • Yvonne Touwslager-Prijn
  04-03-2021
  Wij zijn enorm tevreden over het resultaat, De werkmannen waren vriendelijk behulpzaam
 • Jan . .
  04-03-2021
  In november een hottub bestelt en keurig op de afgesproken datum in januari geleverd klasse.
 • W. Steenhuizen
  04-03-2021
  Goed service, vriendelijk personeel. Er was te weinig hout voor de vloer in de overkapping geleverd, contact opgenomen en 2 dagen later waren de onbrekende planken geleverd + een gratis jerrycan inpregnatie middel voor de binnenvloer. Mooi tuinhuis voor een goede prijs, wij zijn tevreden .
 • E. de Jong
  04-03-2021
  Onze aanbouw was perfect geleverd en supersnel en foutloos gebouwd.
 • heer Schepen
  04-03-2021
  Uitstekende info en service! Bij de onderdelen van de terrasoverkapping miste ik wel de hoekjes om de palen op het terras te bevestigen,
 • Warmoes Eeckman
  25-02-2021
  Wij kochten enkele weken geleden de blokhut Charlie. Positief: goede kwaliteit, met enige kennis van zaken kan je deze blokhut zelf opbouwen. negatief: De leveringstermijn werd niet nageleefd. Ondanks belofte om te leveren. Dienst na verkoop is niet echt nuttig, trek eens een foto en als advies, doe gewoon verder en kijk waar je uitkomt. Handleiding is te summier, verwijzing naar website (linken werken niet). Kwaliteit van de scharnieren aan de deur is alles behalve goed, deur blijft slepen, verder bijstellen is niet mogelijk. Dakgoot namen wij erbij, maar deze is niet specifiek voor deze blokhut, waardoor het wat puzzelen was (geen plaatsingshandleiding), konden we evengoed in een do it self zaak kopen aan betere prijs.
 • Jeffrey Koegler
  22-02-2021
  Had een klein akkefietje betreffend mijn bestelling. Even contact gehad met de klantenservice via de mail, werd gelijk, zonder problemen opgelost. Geweldige producten en service waar je vast en zeker vele jaren van kan genieten.
 • Arie
  17-02-2021
  Chauffeurs rijden asociaal en denken dat de weg van hun is, zijn even arrogant als de rest van het personeel. Had liever 1 ster gegeven maar aangezien dat mijn reviews dan alleen op trustpilot komt te staan omdat reviews met minder dan 3 sterren niet op de eigen website gepubliceerd worden doe ik dat niet
 • Jacob Groeneveld
  15-02-2021
  Dik tevreden kan er nu van genieten
vergelijken