Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Van Kooten Numansdorp

Contactgegevens

Gratis parkeren

U kunt eenvoudig parkeren op de parkeerplaatsen voor de deur

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Een impressie van de showroom
Te bekijken in showroom Numansdorp
Hieronder is aangegeven welke producten u kunt verwachten in deze showroom.
Blokhutten & Tuinhuisjes
In showroom
Blokhutten & Tuinhuisjes
Een blokhut of tuinhuis is ideaal te gebruiken als extra leefruimte, als opbergplek of als locatie om 's avonds samen met vrienden en familie te ontspannen. Dankzij ons zeer diverse aanbod vindt u bij Van Kooten altijd het model dat voldoet aan uw wensen.
Bekijk online assortiment
Buitenverblijven
In showroom
Buitenverblijven
Een buitenverblijf in de tuin is ideaal om het hele jaar onder te ontspannen of te werken. Alle modellen zijn naar wens modulair aan te passen qua wanden en opties. Van een vrijstaande overkapping tot een uitgebreide overkapping met berging en glazen schuifwanden: u vindt het bij Van Kooten.
Bekijk online assortiment
Overkappingen
In showroom
Overkappingen
Met een overkapping voorziet u uw buitenruimte in een handomdraai van extra sfeer en leefruimte. Een overkapping zit, in tegenstelling tot een veranda, niet vast aan uw woning en kan hierdoor op iedere gewenste plek in de tuin geplaatst worden.
Bekijk online assortiment
Veranda's
In showroom
Veranda's
Met een veranda brengt u het buitenleven naar binnen en andersom. U combineert de luxe van binnen en de vrijheid van buiten. Bij Van Kooten vindt u zowel aluminium als houten veranda's. Zo sluit uw veranda altijd aan bij uw wensen en stijl!
Bekijk online assortiment
Tuinkamers
In showroom
Tuinkamers
Onze tuinkamers zijn perfect te gebruiken als tuinkantoor of relaxruimte. Dankzij de glazen elementen geniet u optimaal van uw tuin! Bij mooi weer kunt u de glazen wanden openen waardoor u het buitenleven naar binnenhaalt, terwijl u bij slecht weer beschermd en droog binnen kunt zitten.
Bekijk online assortiment
Tuinbergingen
In showroom
Tuinbergingen
In een tuinberging kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen. Bij Van Kooten vindt u houten, metalen en kunststof bergingen en tuinkasten in alle soorten en maten. Zo vindt u altijd de berging die past bij uw wensen.
Bekijk online assortiment
Tuinhout & Schuttingen
In showroom
Tuinhout & Schuttingen
Een goede tuinafscheiding is essentieel voor het echte buitenlevengevoel, omdat het privacy en beschutting geeft. Dankzij ons ruime aanbod tuinhout is het ook mogelijk zelf uw schutting of ander tuinproject te beginnen, te upgraden of te herstellen.
Bekijk online assortiment
Tuinmeubelen
In showroom
Tuinmeubelen
Een van de belangrijkste elementen om te kunnen genieten van uw tuin is het tuinmeubilair. Bij Van Kooten hebben we een zeer divers assortiment van tuinmeubelen voor u samengesteld. Van losse tuintafels en stoelen tot complete tuinsets, dinnersets en loungesets.
Bekijk online assortiment
Onze werkwijze
Maak kennis met ons verkoopteam!
In showroom Numansdorp staat elke dag ons verkoopteam voor u klaar met een kop koffie en een goed gesprek. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en uit te werken zodat u precies weet waar u aan toe bent!
Kiliam van der Bijl - Bedrijfsleider
Als bedrijfsleider geef ik dagelijks leiding aan een enthousiast team dat in de showroom in Numansdorp voor u klaarstaat. Wanneer u bij ons langskomt geven wij u graag advies over ons zeer uitgebreide assortiment, waarvan een deel in onze ruime winkel staat opgesteld. Ook voor maatwerk bent u bij ons op de juiste plaats. Door de tijd heen hebben we daarin zeker onze sporen verdiend! We denken mee met u als klant, om specifieke wensen te vertalen naar een prachtig product om van het buitenleven te kunnen genieten.
Hugo Resoort
Ik ben dagelijks te vinden in de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp. Met veel plezier vervul ik de taak om onze klanten welkom te heten en te voorzien van een gegrond en passend advies. Als verkoopadviseur krijg ik vaak te horen dat deze showroom wel heel erg gezellig is. Vaak denkt men in een soort ‘bouwmarkt’ terecht te komen, maar die verwachting wordt dus vaak overtroffen. Niet zelden komen klanten nog een tweede keer terug om op het gemak te funshoppen voor de inrichting van het buitenverblijf. Ervaar in onze showroom het buitenleven, op iedere meter.
André Koudstaal
‘Wij maken van uw tuindroom, uw droomtuin.’ Deze slogan slaat op mijn passie om van de tuin het verlengde van uw woonkamer te maken. Bij Van Kooten vindt u het Buiten Leven en al haar facetten. Of het nu gaat om een aluminium tuinkamer, een schitterend houten douglas living, een buitenkeuken, een lounge-set een vuurtafel of ontelbare accessoires, bij Van Kooten realiseren we uw tuindroom tot in de puntjes. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw wensen en denken we mee om tot een uitkomst te komen waar u blij van wordt, binnen úw budget en onze mogelijkheden. Als verkoper begeleid ik u graag in het aankoopproces, zodat u met een tevreden gevoel huiswaarts gaat. Van harte welkom in vestiging in Numansdorp!
Kan ik u helpen?