Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Maatwerk aanvraag

Door het jarenlang produceren van blokhutten en chalets op maat voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen kan Van Kooten Tuin & Buiten Leven zeggen een specialist in maatwerk te zijn. Van een kleine, aangepaste berging tot een groot woon- of recreatie chalet kunt u bij ons terecht. Wij verwezenlijken uw wensen met veel kennis en enthousiasme!

Wij hebben ons eigen montage team waar zeer dikwijls gebruik van wordt gemaakt. U kunt er dus voor kiezen uw blokhut of chalet door ons te laten monteren. Wij bieden u de mogelijkheid om met een gerust hart uw project van begin tot eind door ons te laten verzorgen!

Bij een product op maat is ontzettend veel mogelijk.  Een kleine greep van de keuzes die u kunt maken:

1.    Wanddiktes van 28, 34, 40, 50, 58, 68, 70, 94 tot 120 mm.

2.    Daktypes: een modern plat dak, een zadeldak, een lessenaars dak of piramidedak, etc.

3.    Dakbedekkingen, welke afhankelijk zijn van het daktype: dakshingles, dakleer, EPDM, golfplaten, aluminium dakpanprofiel platen,.

4.    Standaard deuren of ramen, woonhuis ramen en deuren of ramen en deuren op maat. Deze kunnen allemaal uitgevoerd worden met enkel- of dubbelglas.

5.    Wilt u het product wel of niet isoleren. Dak- en vloerisolatie bieden wij ook aan.

Omdat wij ons ervan bewust zijn dat het lastig is om een keuze te maken tussen de vele mogelijkheden begrijpen wij dat u niet alle ins en outs kunt voorleggen. U kunt het formulier zover invullen als u het weet. Wel is belangrijk dat u het gewenste eindresultaat en het beoogde gebruiksdoeleinde beschrijft. Onze maatwerk specialisten stellen vervolgens een advies op maat voor u op. Laat u niet tegenhouden, en onthoudt dat vrijwel ieder droomproject door ons te creëren is!

Om u direct een juiste offerte toe te kunnen zenden stellen wij het zeer op prijs als u een plattegrond of tekening meezend bij uw aanvraag. De plattegrond mag een hele simpele schets zijn, waarin in ieder geval de maatvoering en eventuele plaatsen van de deuren en/of ramen duidelijk zijn.

Vraag hier dus gerust geheel vrijblijvend een passende offerte aan.
U ontvangt, afhankelijk van de grootte van de aanvraag, binnen enkele werkdagen een complete offerte. Als wij aan de hand van uw offerte aanvraag nog vragen hebben ontvangt u binnen 1 werkdag nog een e-mail of telefoontje van ons.

Wij zien uw aanvraag heel graag tegemoet!

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Kan ik u helpen?