Blokhutten laten monteren door eigen montageservice van Van Kooten!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Wanneer u een blokhut aanschaft bij Van Kooten stopt de service niet bij de voordeur. Een blokhut of tuinhuis opbouwen kan een tijdrovende en intensieve klus zijn. Daarom bieden wij bij Van Kooten een eigen montageservice aan. Wij nemen het zware werk bij u uit handen en verzorgen de volledige montage, van begin tot eind!

Steekt u liever toch zelf de handen uit de mouwen? Wij leveren iedere blokhut als bouwpakket bij u thuis. Deze bevat een gedetailleerde bouwtekening. Hierin staat heel overzichtelijk stap voor stap uitgelegd hoe u uw gekochte blokhut of tuinhuis perfect opbouwt. Komt u er toch niet helemaal uit? Wij hebben een eigen YouTube-kanaal waar tientallen handige montagevideo’s op staan!

Blokhut laten monteren door vakmensen

Ons montageteam bestaat uit echte vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring met het monteren van diverse projecten. Ze werken op een nette en professionele manier aan uw project en zorgen dat alles stipt wordt uitgevoerd. Voorafgaand worden prijzen en afspraken besproken zodat u niet tegen onverwachte zaken aan zult lopen.

Maatwerk oplossingen

Bij Van Kooten bieden wij naast een montageservice ook maatwerk aan. Wilt u bijvoorbeeld een luifel aan uw blokhut toevoegen, een speciaal daksoort of heeft u andere specifieke wensen? Wij helpen u daar graag mee! Vrijwel ieder droomproject is door ons te creëren! U kunt vrijblijvend een passende offerte aanvragen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u bij de aanvraag eventuele tekeningen of een plattegrond meestuurt. Een simpele schets is al voldoende. Zorg er in ieder geval voor dat u de maatvoering en eventuele plaatsing van deuren en/of ramen duidelijk aangeeft.

U ontvangt, afhankelijk van de grootte van uw aanvraag, binnen enkele dagen een complete offerte. Mochten wij aan de hand van uw aanvraag vragen en/of opmerkingen hebben, zullen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen of u een e-mail sturen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet! Samen zullen wij uw droomproject realiseren!

Dit bericht werd geplaatst in Klusadvies & Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer