De beste tuinkantoren bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Thuiswerken. Het is misschien wel hét woord van 2020. Wat ooit begon als trend om de verkeersdrukte te verminderen, is door de coronacrisis een absolute noodzakelijkheid geworden. Maar ja, thuiswerken is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteraard is het heerlijk dat je niet in de file hoeft te staan en meer tijd kunt besteden met je familie, maar er liggen ook nadelen op de loer. Denk bijvoorbeeld aan jengelende kinderen, een wederhelft die net iets te veel aandacht opeist of klusjes in en rondom het huis die je constant weerhouden van je werkzaamheden.

Gelukkig biedt Van Kooten Tuin & Buiten Leven uitkomst! Met een eigen tuinkantoor heb je geen last van afleiding en zit je heerlijk in je persoonlijke werkruimte. En dankzij het prachtige design maak je ook nog eens een fantastische indruk op je collega's tijdens een conference call! De vraag is echter wel: hoe kies je het tuinkantoor dat het beste bij jou past? In deze blog kijken we naar enkele uiteenlopende modellen uit onze collectie en helpen we je om jouw ideale tuinkantoor te vinden.

Een zee van licht

Blokhut Ulrik als tuinkantoor

Dat je geen enorme oppervlakte nodig hebt om een tuinkantoor kwijt te kunnen, bewijst model Ulrik. Met zijn afmeting van 320x320cm past hij in vrijwel iedere tuin. Dankzij een wanddikte van maar liefst 44mm en het dubbelglas in zowel de dubbele deur als het raam zal je niet snel afgeleid worden door geluiden van buitenaf. Bovendien is dit tuinkantoor met zijn wind- en waterdichte hoekverbindingen uitstekend geïsoleerd, waardoor je het tijdens je dagelijks werk niet snel koud zult krijgen. Met tuinkantoor Ulrik kun je snel en eenvoudig aan de slag in je eigen tuin. Het thuiskantoor is ideaal te gebruiken als flexplek, omringd door rust en natuur. Concentreren op je werkzaamheden was nog nooit zo makkelijk!

Geen president, wel een Oval Office

Blokhut Oval als tuinkantoor

Geen politieke ambities, maar toch in het "Oval Office" werken? Dan biedt model Oval uitkomst! Dit ovale tuinkantoor is een echte blikvanger en is uitermate geschikt voor het ontvangen van klanten, uiteraard op 1,5 meter. Met dit kantoor maak je een geweldige eerste indruk! De vorm van dit tuinkantoor is niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens functioneel. Dankzij de ingebouwde overkapping kun je buiten zitten wanneer je maar wilt. Of je nu even een snelle pauze neemt, een klant op ontspannen wijze ontvangt of gewoon liever in de buitenlucht werkt met een laptop op schoot: ThermoWood maakt het allemaal mogelijk. En dat zonder het risico dat je nat wordt!

De binnenkant van blokhut Oval

Uiteraard kun je met Oval ook perfect binnen werken. Zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien, biedt dit tuinkantoor genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een bureau met computer. De indeling is natuurlijk geheel aan jou. En na een dag hard werken stap je zo heerlijk je tuin in en pak je nog net de laatste zonnestralen. Hier zal menig Amerikaans president jaloers op zijn!

Een bedrijf runnen vanuit je eigen tuin!

Tuinkantoor Kay

Stel je voor: je stapt je bed uit, zet een goede kop koffie, trekt je slippers aan, doet een paar stappen en je bent alweer op kantoor! Met tuinkantoor Kay is het allemaal mogelijk. Met zijn riante omvang zou je bij model Kay bijna niet meer spreken over een tuinkantoor, maar eerder over een tuinbedrijf! Met een oppervlakte van maar liefst 595x800 cm kun je met gemak 1,5 meter afstand houden.

Kay2 Dit tuinkantoor bestaat uit vier aparte ruimtes, waardoor je bijvoorbeeld met meerdere mensen tegelijk kan werken zonder elkaar te storen. Je kunt uiteraard ook een ruimte volledig gebruiken voor je administratie. Zo kun je aan Kay volledig je eigen draai geven en blijft je bedrijfssignatuur behouden. Met een wanddikte van maar liefst 70mm en dubbelglas is dit tuinkantoor perfect geïsoleerd, dus je hoeft niet bang te zijn dat jij of een van je werknemers/collega's koude voeten krijgt!

Tot slot

Het kiezen van een tuinkantoor kan soms erg lastig zijn. Vraag daarom jezelf af hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt, hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt en hoe lang je van plan bent thuis te werken. Ben je bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer, dan heb je met een van onze ruimere tuinkantoren de ideale werkplek waar je nog jaren mee vooruit kan. Het kan echter ook zo zijn dat het thuiswerken slechts tijdelijk is. Want hoewel het nu soms wat eindeloos lijkt, komt ook aan de coronacrisis uiteindelijk een einde. Gelukkig kun je onze tuinkantoren gemakkelijk omtoveren tot bijvoorbeeld een prachtige relaxruimte of gebruiken als ruime berging. Het is dan ook belangrijk om vooruit te kijken en jouw keuze af te stemmen op niet alleen je huidige, maar ook je toekomstige tuinwensen.

Al met al is een tuinkantoor altijd een goede investering, of thuiswerken nu tijdelijk of permanent is. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een prachtige selectie voor jou klaar staan! Elk van onze tuinkantoren is perfect geïsoleerd waardoor je het gehele jaar in je eigen tuin door kunt werken en op een stijlvolle wijze klanten kunt ontvangen. In overleg met ons is het zelfs mogelijk om met ons jouw ideale thuiskantoor te ontwerpen. Zo creëren we samen het ideale kantoor, bij jou aan huis!

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer