Dit maakt Van Kooten de beste keus voor u!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten Tuin & Buiten Leven richt zich, zoals de naam eigenlijk al zegt, op alles wat uw buitenleven nog mooier kan maken. En dat al meer dan 17 jaar! Van kunstgras tot blokhut, en van tuinkantoor tot overkapping:  u vindt het bij ons. Maar naast ons zeer uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring zijn er nog tal van redenen om voor ons te kiezen wanneer u op het punt staat uw buitenleven een boost te geven. In deze blog zetten we ze graag voor u op een rijtje.

Altijd een Van Kooten in de buurt

Ons dynamische bedrijf heeft als doel u enthousiast en gelukkig te  maken met ‘Buiten Leven’-producten. Zo voelt u zich thuis in iedere tuin! Van gigantische tuinverblijven tot de kleinste accessoires: voor iedere woonomgeving is er wel iets te vinden wat bij u past. Bij Van Kooten begrijpen we als geen ander dat het aanschaffen van een tuinverblijf een grote stap is. Daarom nodigen we u maar al te graag uit in een van onze prachtige showrooms, waar u de meest uiteenlopende blokhutten, buitenverblijven en overkappingen kunt aanschouwen. Sinds de opening van onze vestiging in Waarschoot staat het aantal Van Kooten-showrooms alweer op negen! Zo bent u er zeker van dat er altijd een Van Kooten bij u in de buurt is. Klik hier om al onze vestigingen te bekijken.

Een team dat met u meedenkt en uw dromen waar maakt

Bij Van Kooten houden we onze showrooms graag up-to-date met trendy modellen en de leukste accessoires. Zo is elk bezoek weer een verrassing! Naast dat u kunt kiezen uit een van onze vele standaardmodellen, zijn wij ook dé partij om uw specifieke klantwensen om te zetten in een maatwerkconstructie. Door onze directe lijnen met de productie zijn wij in staat om tegen scherpe prijzen unieke maatwerkconstructies samen te stellen. Met maatwerk is vrijwel alles mogelijk. Van blokhutten tot complete chalets en van garages tot uitgebreide verenigingsgebouwen. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze uitkomen.

Nu kunnen we ons voorstellen dat deze keuzevrijheid overweldigend voor u is. Gelukkig vindt u in iedere showroom onze ervaren verkoopadviseurs. Onder het genot van een gratis kopje koffie nemen zij maar al te graag de mogelijkheden met u door. Zo vindt u gezamenlijk al gauw het tuinverblijf dat het beste bij uw wensen en budget past. Alvast kennis maken met ons team? U vindt al onze medewerkers op onze website.

U vindt onze verkoopadviseurs niet alleen terug in onze showrooms, maar ook online: via de chatfunctie op onze website, via e-mail of via de telefoon staat het hele team klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u uit te komen bij het tuinverblijf dat voldoet aan al uw wensen.

Kwaliteit waar u van op aan kunt

Van Kooten Tuin & Buiten Leven staat garant voor de kwaliteit van haar producten. Dat ziet u terug in onder meer de robuustheid en hoogwaardige afwerking. Door de eigen productlijnen spelen wij bovendien optimaal in op de laatste trends. En mocht er toch iets niet lopen zoals gepland, dan staan onze servicemonteurs voor u klaar om ieder euvel zo goed en zo snel mogelijk op te lossen!

Bezorgen en monteren waar u maar wilt

Vrijwel al onze producen zijn direct uit voorraad leverbaar of assembleerbaar. Wij verzenden onze voorraadproducten direct naar u vanuit onze magazijnen en bieden daarnaast de mogelijkheid om onze producten door onze ervaren montagemedewerkers te laten plaatsen.

Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en België, en op speciaal verzoek zelfs ver daarbuiten. Dankzij de uitstekende logistieke samenwerking met diverse vervoerders worden de producten netjes bij u voor de deur afgeleverd. Uiteraard is het ook mogelijk de producten bij ons af te halen. Zo kunt u nog sneller van uw aankoop genieten!

Wij verzorgen graag de montage van onze producten. Tegen een scherpe prijs wordt uw aanwinst gemonteerd door onze team van vakkundige montagemedewerkers. Wekelijks verzorgen wij tientallen montages, waardoor u verzekerd bent van maximale expertise.

De klant staat bij Van Kooten centraal

De aandacht voor de klant is voor Van Kooten Tuin & Buiten Leven een tweede natuur. Daarop is ook de servicegraad en advisering van de onderneming afgestemd. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan een van onze overdekte showrooms. Ook na uw aankoop staat ons gehele team voor u klaar om al uw vragen van een professioneel antwoord te voorzien. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe product!

Onze kwaliteiten kort samengevat:

✔ Overdekte showrooms, verspreid over Nederland en België

✔ Grootste assortiment aan buitenlevenproducten

✔ Passend advies van ervaren verkoopadviseurs

✔ Eigen montageteams

✔ Veel producten direct uit voorraad leverbaar

✔ Bezorgen en monteren in heel Nederland en België

Kortom: met Van Kooten Tuin & Buiten Leven voelt u zich thuis in iedere tuin!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer