Tevreden klanten zijn onze ambassadeurs

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Tevreden klanten zijn de ambassadeurs van je bedrijf. Geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame, mits die positief is uiteraard. Op een verjaardag, op het schoolplein, op het werk, mensen praten over je en vertellen graag hoe tevreden of hoe ontevreden ze zijn over een product of dienst. Aan een bedrijf de uitdaging om verwachtingen daarom steeds op een positieve manier te overtreffen met als doel om een hoge klanttevredenheidscore te bewerkstelligen.

Voor een 9+-ervaring als eindresultaat, ben je bij de eerste kennismaking al bewust bezig met het opbouwen van een goede klantrelatie. Als je het goed doet voelt de klant zich direct gewaardeerd en gezien. Zelfs na jaren zullen ze zich jou en het bedrijf herinneren en de kans dat ze bij je terugkomen is enorm. Kortom: de mate van tevredenheid wordt bepaald door de service die de klant beleeft en in hoeverre je de verwachtingen van de klant overtreft.

Dit keer hebben wij de verwachtingen van de klant én van onszelf zonder meer overtroffen! Met veel trots presenteren wij het project dat we plaatsten bij Thermen Binnenmaas, een SPA en Saunacomplex gelegen in de Hoeksche Waard.

‘ Van Kooten kon al binnen acht weken leveren.’

Op korte termijn moest er een grotere tuinkamer aangebouwd worden, zodat meer gasten een plek konden vinden om lekker te relaxen bij een vuurtafel, aan een restauranttafel of in een relaxfauteuil.

‘Wat een geweldige service hebben we ervaren, zeker gezien de tijdsdruk. We wilden het project klaar hebben vóór het eind van het jaar. Toen wij de order plaatsten was het eind oktober.’

De tijdsdruk was hoog, want het moest binnen acht weken allemaal worden gerealiseerd als maatwerk. Met onze leveranciers kregen we het voor elkaar om alles op tijd binnen te krijgen, zodat onze monteurs op tijd aan de slag konen. Voor de deadline én in NO TIME was er een prachtige tuinkamer van ongeveer zeven bij acht meter gerealiseerd, klaar voor gebruik van de gasten van de Thermen. Eentje met de WOW-factor ook nog!

‘Ik zou Van Kooten Tuin & Buiten Leven zeker aanbevelen aan vrienden en familie, maar ook aan onze gasten.’

Bekijk het filmpje van het eindresultaat bij Thermen Binnenmaas of neem een kijkje op de website voor veel meer gerealiseerde projecten. Een blokhut als sauna inrichten in je eigen tuin? Of zo’n tuinkamer aan de woning plaatsen? Voor direct contact bel of mail je vandaag nog met onze verkoopadviseurs.

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer