Janneke 12,5 jaar in dienst!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze verkoopspecialist/commercieel medewerkster Janneke is alweer 12,5 jaar in dienst bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Reden voor een feestje! Samen met haar blikken we terug op dit koperen jubileum.

Hoe kijk jij terug op de afgelopen 12,5 jaar?

Over het antwoord hoefde zij niet lang na te denken en zei ze kort maar krachtig: “Leuk, anders houd je het ook niet lang vol.”

Welke functies heb je gehad bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven?

Janneke: “Ik ben begonnen als all-round binnendienst/verkoopmedewerkster. In de jaren die volgden veranderde de functie naar bedrijfsleider, sinds maart 2018 (na de geboorte van mijn oudste zoon) heb ik de functie van verkoopspecialist/commercieel medewerkster. Nu begeleid ik het gehele maatwerkproces van kleine blokhutten tot complete woonhuizen van bestelling tot levering.”

Wat zijn je hoogtepunten bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven in de afgelopen 12,5 jaar?

“Een van de hoogtepunten die mij het meest is bij gebleven is het 15-jarig jubileum van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Dit jubileum is groots gevierd met al ons personeel.

Afgelopen jaar waren er ook een aantal hoogtepunten: de opening van onze nieuwe vestiging in Waarschoot, de uitbreiding van het machinepark en de modernisatie op kantoor. Al met al dus veel hoogtepunten in de afgelopen 12,5 jaar.”

Wat maakt werken bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven zo leuk?

“Elke dag is anders en eigenlijk onvoorspelbaar, dat maakt het werken bij dit bedrijf zo leuk. En doordat elke dag anders is blijft het leuk en uitdagend.”

Wij willen Janneke ook via deze weg van harte feliciteren met deze mooie mijlpaal en bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Janneke? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onderdeel worden van dit mooie team. Bekijk de vacatures op onze site en solliciteer voor de functie die bij jou past.

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer