Nieuw in ons assortiment: kunstgras!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten Tuin & Buiten Leven breidt uit! Om u nog meer van uw tuin te laten genieten hebben we vanaf nu ook kunstgras in ons assortiment. Op onze site vindt u maar liefst zes verschillende soorten kunstgras. Elk met zijn eigen voordelen, en uiteraard gepaard met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent!

Hoe houdt u uw gras groen?

Wilt u uw natuurlijke grassoort helemaal mooi groen houden, dan vraagt dat onderhoud. Voor een optimaal resultaat zult u de tuinkalender moeten raadplegen. Op tijd maaien, bemesten, beluchten, verticuteren, soms herstellen en besproeien horen daarbij. Met de aanschaf van kunstgras is dat allemaal verleden tijd.

Kunstgras: zo gek nog niet!

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras in de tuin. En wat dacht u van een groen dakterras of balkon? Het is onderhoudsvrij en altijd representatief, dat creëert sfeer en geeft een gevoel van lekker buiten kunnen leven. Daarnaast is kunstgazon zacht, waardoor kinderen en huisdieren op een veilige ondergrond kunnen ravotten. Nooit meer onkruid, mos en molshopen die de tuin ontsieren. Nooit meer lelijke plekken in het gazon, zelfs niet na het zomerseizoen als het zwembad weer opgeruimd wordt. Het hele jaar door een mooi zicht op uw tuin, balkon of dakterras en net zo belangrijk; instant genieten als de weersomstandigheden het toelaten.

Het kunstgras van Van Kooten heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar, is kleurvast en is eenvoudig zelf te leggen.

  • Poolhoogte vanaf 33 mm (hoe hoger de poolhoogte, hoe zachter het gras)
  • Ideaal voor tuin, balkon & dakterras
  • Het echte gevoel van echt gras, maar dan zonder het onderhoud
  • Kind- en diervriendelijk
  • Lood- en cadmiumvrij (vrij van zware metalen)
  • Geen UV verkleuring, 10 jaar garantie

Bij Van Kooten zien we de voordelen van kunstgras helemaal zitten! U ook? Neem dan snel een kijkje op onze website en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Hierbij wordt er rekening gehouden met de toepassing die u doorgeeft, de voorkeur voor het type gras dat u kiest en met de accessoires die benodigd zijn om het kunstgras het beste tot zijn recht te laten komen. Voor u het weet geniet u van prachtig kunstgras in uw eigen tuin!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer