Showroom Strijen; Van aluminium veranda’s tot tuinkamers

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Het hele jaar door heerlijk in je tuinkamer of onder je veranda genieten van het buitenleven? Het verwezenlijken van deze droom is een heel proces en kan zonder de juiste expertise voor de benodigde beslommeringen zorgen. Voor de juiste deskundigheid is de klant in onze showroom in Strijen dan aan het juiste adres.

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Vanwege de enorme populariteit van aluminiumconstructies is er in 2012 voor gekozen om een filiaal in Strijen te openen. Want hoewel mensen zich steeds meer op het internet gaan oriënteren, is een kijkje in onze showroom in Strijen een ware belevenis waarbij je alle producten in het echt kan zien. Hierdoor zijn we in tegenstelling tot onze andere 6 showrooms in Strijen puur gespecialiseerd op het gebied van aluminium veranda’s, tuinkamers, overkappingen en carports.

Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs Hans Groenenberg en Aart-Jan Prins tillen de showroom naar een hoger niveau en helpen de klant graag verder, met als einddoel om de klant gelukkig te maken. Want wie wil er nou niet zonder zorgen lang kunnen genieten van hun aankoop?

Goed voor laten lichten

Je als klant goed voor laten lichten is namelijk van groot belang, want geen enkele situatie is gelijk. Wat is je budget? Heb je de juiste afmetingen? Kies je voor een glasdak of polycarbonaat dak met optioneel glazen schuifwanden? Of wil je een tuinkamer van wel 9x4 meter? Want ook in maatwerk zijn wij specialisten! En met ons eigen montageteam kan de klant van A t/m Z bij ons regelen.

Ons doel is om iedere klant gelukkig te maken met zijn of haar droom zodat ze lang en comfortabel kunnen genieten van het buitenleven met alle gemakken van binnen. Dit maakt Van Kooten Tuin en Buiten Leven de marktleider in blokhutten én veranda’s.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer