Strenge lockdown

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Afgelopen maandag, 14 december 2020, kondigde onze minister-president strenge maatregelen aan. Ondanks dat ook wij vinden dat stringente maatregelen nodig zijn, is het een onwelkome berichtgeving zo in de decembermaand. Niet alleen heeft het voor velen verstrekkende economische gevolgen, maar vooral heeft het ook gevolgen binnen de privésfeer. December is juist dé maand dat we bij elkaar willen zijn, genieten van mooie momenten met elkaar in een warme huiselijke omgeving met je dierbaren; vrienden den familie. We wensen iedereen daarom veel sterkte toe, hou vol en houd moed. We moeten kijken naar de zaken die nog wel kunnen.

Ook bij Van Kooten moeten we verder, we bewegen elke keer ad hoc en positief mee met de door het RIVM opgelegde maatregelen en richtlijnen. Na elke nieuwe ontwikkeling richten we het bedrijf steeds opnieuw in zodat werkzaamheden nog wel mogelijk zijn. Onze filialen in Nederland zijn nu weliswaar gesloten, maar het volledig team verkoop staat paraat. Afspraken kunnen klanten zelf online inplannen; vervolgens wordt de klant teruggebeld in een video-call en kunnen we alles bespreken dat nodig is. Alle vragen en/of opmerkingen kunnen vanuit de eigen huiskamer gesteld worden. Als mensen willen ‘rondkijken’ in de winkel dan zitten onze experts van het verkoopteam klaar om de klant rond te leiden.

Virtuele tour

Als u een buitenverblijf op het oog heeft, dan kunnen we u middels de configuratietool live laten meekijken hoe uw droomverblijf eruit komt te zien. We delen onze schermen met uw laptop of tablet. Onze experts nemen u mee in een virtuele tour als u wilt en laten alle mogelijkheden zien, al naar gelang uw wensen. Zo bent u zelf bij het samenstellen van uw droombuitenverblijf en handhaven we ons hoge serviceniveau; samenwerking met onze klanten is onontbeerlijk. We doen dit op veilige afstand, maar net zo professioneel als altijd. Boek nu een afspraak op onze website!

Geplande montage en levering gaan gewoon door

Het voltallig serviceteam is beschikbaar per telefoon, chat en e-mail. De telefonische verkoop en offerteaanvragen gaan gewoon door. Ook als er andere vragen en /of opmerkingen zijn, dan staan wij klaar. Montage en levering gaan ook gewoon door, uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen, de bezorgdienst is aanwezig en het team van monteurs ontzorgt bij de mensen thuis.

Verwachtingen voor 2021

De branche verwacht forse prijsstijgingen voor hout en bouwmaterialen. Door corona hebben bijvoorbeeld houtzagerijen minder voorraden aangelegd. Dat levert een schaarste op en (onder andere) dat drijft prijzen omhoog. Het is daarom raadzaam om nu voor te bereiden en een buitenverblijf samen te stellen, zodat voor de zomer van 2021 het project gerealiseerd kan zijn en klanten kunnen genieten van een eigen droombuitenverblijf; een kapschuur, een blokhut, een overkapping, een veranda, een tuinkamer of een van de andere (ontelbare) mogelijkheden.

PRE-ORDER now!

Op onze website staan nu al de producten gereed voor pre order 2021. Bestel vandaag tegen de nu gangbare prijzen, maar betaal pas tegen de tijd dat er geleverd wordt; voorjaar 2021. We reserveren direct het bezorg- en/of montagemoment indien gewenst. Zo kunnen klanten zorgeloos genieten van het nieuwe buitenverblijf als de zomer haar intrede weer doet. Maak een video-belafspraak en we gaan graag samen met u aan de slag. Bestel en dan verzorgen wij de rest. #Samensterk

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer