Van Kooten Tuin & Buiten Leven: vestiging Wommelgem

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Net over de grens van Nederland vindt u onze Belgische showroom, gelegen in Wommelgem. Niet alleen is dit filiaal gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg, maar hier vindt u ook een ruim assortiment aan verschillende producten. Benieuwd naar wat u hier allemaal kunt vinden? In deze blog leest u meer over wat u kunt verwachten tijdens een bezoek aan deze prachtige overdekte showroom.

De showroom van Van Kooten Wommelgem

Ten oosten van de ring van Antwerpen, vlak naast de E313, ziet u de Van Kooten showroom al staan. Eenvoudig aan te rijden dus. Let wel op dat u het navigatieadres (Lodezielenslaan 10) aanhoudt in plaats van het adres van de showroom (Autolei 315). Zo voorkomt u dat u aan de andere kant van de bossage komt te staan. Eenmaal aangekomen wordt u ontvangen door een van onze ervaren verkoopadviseurs, die u graag een kopje koffie aanbiedt. Zij helpen u graag met al uw vragen en wensen.

Er is in de showroom een breed scala aan producten te zien; blokhutten, veranda's, sauna's, tuinkasten, loungesets, noem maar op. Maar waar de vestiging in Wommelgem in uitblinkt, is dat ze niet alleen maar een overdekte ruimte hebben, maar ook een buitenterrein. Zo krijgt u een nog beter beeld van hoe onze producten eruit zouden zien in uw tuin of buitenruimte. Kortom, de showroom van Van Kooten in Wommelgem heeft het allemaal!

Het ruime assortiment in deze vestiging

Van tuinhuisjes tot metalen bergingen, in Wommelgem zijn ze van alle markten thuis. Zo hebben ze een aantal uitblinkers die u niet wilt missen! Denk hierbij aan de Actieblokhut Pluto: een klassieke blokhut met een ruime luifel. Deze houten constructie is bijvoorbeeld te gebruiken als bergingsruimte en overdekte loungeplek in een. Als u zoekt naar alleen de bergingsruimte, kunt u ook de metalen tuinbergingen Archer en Joy vinden op het terrein van Wommelgem. Deze hoogwaardige producten zijn zowel functioneel als stijlvol en bieden veel bergingsruimte.

Showroomimpressie Wommelgem 1

Ook voor veranda's bent u bij deze showroom aan het juiste adres. Zo vindt u hier een ruime selectie aan diverse soorten overkappingen. Hier vindt u bijvoorbeeld niet alleen luxe modellen als de Cube veranda, maar ook basisconstructies die naar uw eigen wensen uit te breiden zijn, zoals de Profiline veranda. Bovendien hangt er bij elk product een boekje met daarin de belangrijkste specificaties van het product, zodat u niet alleen beeld heeft bij de producten, maar ook weet waaruit het is opgebouwd.

Naast blokhutten en veranda's kunt u ook een mooie selectie aan wellness-producten bewonderen. Hottubs en sauna's zijn ook van de partij in de showrooms van Wommelgem. Gemaakt van hoogwaardig hout en eenvoudig zelf op te bouwen, ons assortiment wellness-producten heeft voor ieder wat wils. Heeft u tijdens uw bezoek toch nog een vraag over een van onze producten? Stel deze gerust aan onze verkoopadviseurs.

Showroomimpressie Wommelgem 2: hottub

Profiteer van hoge kortingen bij Van Kooten tijdens de wintersolden

Tijdens de gehele maand januari zijn het de wintersolden in België. Ook bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u in deze periode genieten van ongekend hoge kortingen, exclusief voor onze showroom in Wommelgem en de website. Nog een reden om 2024 goed van start te gaan met een bezoek aan deze vestiging.

Zoals u leest, zijn er talloze redenen om een bezoek te brengen aan de veelzijdige showroom van Van Kooten in Wommelgem. Heeft u toch nog vragen over wat u hier kunt verwachten of wilt u graag meer sfeerbeelden zien van de showroom? Neem dan gerust een kijkje op onze showroompagina. Hier vindt u niet alleen meer informatie over onze showroom, maar ook een groot aantal sfeerbeelden van deze prachtige locatie. Tot snel bij Van Kooten Wommelgem!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws & Inspiratie
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het bijhouden van de sociale platforms van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van TikTok video's, het schrijven van pakkende teksten bij de producten in ons assortiment en nog veel meer.
Lees meer