Velvetline veranda's: voor u GRATIS op maat gemaakt!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Ontdek de veelzijdigheid van de Velvetline veranda!

Bij Van Kooten weten we dat uw buitenruimte meer is dan alleen een stukje grond. Het is een plek om te ontspannen, te genieten en herinneringen te maken. Daarom bieden wij de perfecte oplossing voor uw buitenleven: de Velvetline veranda. Deze veranda is de meest complete veranda die u kunt wensen, en helemaal aan te passen op uw voorkeur. Zo heeft u de keuze uit twee kleuren, wit en antraciet. Voor de gootsierlijst heeft u eveneens diverse opties zodat u dit geheel kunt aan laten sluiten bij de stijl van uw woning. Als dakbeplating heeft u de keuze uit vier verschillende types polycarbonaat of een volledig glazen dak. Uiteraard kunt u de veranda uitbreiden met bijvoorbeeld zijwanden en glazen schuifwanden. Zo transformeert u uw veranda eenvoudig in een prachtige tuinkamer!

Maatvoering: perfect passend bij u

Geen standaardformaten hier! Wij begrijpen we dat elke tuin uniek is. Daarom bieden we bij de Velvetline veranda maatwerk binnen de standaard maatvoering zonder extra kosten. Voorbeeld: bij een veranda van 506x300 cm die aangepast moet worden naar 483x275 cm rekenen we geen meerkosten!

Of u nu een knusse hoek wilt creëren of een grootschalig project voor ogen heeft, wij maken het mogelijk! Vraag snel een offerte aan en wij graag voor u aan de slag.

Polycarbonaat of glas

Onze verandadakbedekking is ontworpen om weer en wind te weerstaan. Kies het type dat bij u past en geniet van duurzaamheid zonder zorgen. 

Zo heeft u de keuze uit vier verschillende types polycarbonaatdak. Polycarbonaat is zeer makkelijk in gebruik, is bestand tegen hoge/lage temperaturen en daardoor uitermate geschikt als dakbeplating voor uw veranda. 

Voor een perfecte heldere doorkijk gaat er echter niets boven glas. De glazen dakplaten geven uw veranda een open uitstraling zoals alleen glas dat kan!  Het extra sterke veiligheidsglas zorgt niet alleen voor een heldere doorkijk maar zorgt er ook voor dat uw veranda of tuinkamer ruimtelijker oogt. De glazen dakplaten zijn zwaarder dan de polycarbonaat platen, maar hier is onze veranda op berekend. 

Voor de meeste uitvoeringen is het zelfs mogelijk uw veranda tegen meerprijs op slechts 2 staanders te plaatsen. Hiervoor wordt de constructie dan aangepast. Vraag naar de mogelijkheden!

Kom langs in onze showroom!

Als toegewijde YARD Outdoor-dealers tonen we met trots de Velvetline veranda's. Kom langs, laat u inspireren en maak uw buitenleven compleet met een veranda die perfect bij u past!   

Klaar om uw buitenruimte te transformeren? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de magie van de Velvetline veranda!

Dit bericht werd geplaatst in Tuin & terras, Nieuws & Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer