Van eerste kennismaking tot succesvolle aankoop

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Stel: u heeft op onze website een prachtige blokhut of veranda gezien, maar wilt uw potentiële nieuwe buitenverblijf toch echt eerst in levende lijve aanschouwen. Of u wilt uw buitenleven aanzienlijk verbeteren, maar weet niet goed waar u moet beginnen. Stap dan eens binnen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven, en laat u door ons informeren over de mogelijkheden!

Nu nog makkelijker bereikbaar

Recent openden we alweer onze nieuwste vestiging, ditmaal in het prachtige Woerden. Hiermee komt de teller op maar liefst acht vestigingen te staan, verspreid over Nederland en België. Zo is er altijd wel een Van Kooten bij u in de buurt!

Aan de Barwoutswaarder 13E vindt u een ruime keuze aan prachtige buitenverblijven: op de begane grond staat de nieuwste collectie veranda’s en tuinkamers opgesteld, en op de eerste verdieping treft u de mooiste luxe douglas modellen. Ook  ontdekt u in deze nieuwe showroom een breed assortiment aan accessoires, zodat u uw buitenverblijf helemaal volgens de laatste trends kunt decoreren. En uiteraard staan ook in deze showroom de ervaren verkoopadviseurs van Van Kooten voor u klaar, om u van het beste tuinadvies te voorzien.

Zes dagen per week geopend

Onze prachtige vestiging in Woerden is zes dagen per week geopend! Bent u nog niet langs geweest, maar toch nieuwsgierig? In deze video geeft onze ervaren verkoopadviseur u een rondleiding door de showroom en laat u zien wat u allemaal kunt verwachten, van eerste kennismaking tot de aankoop van een mooi buitenverblijf.

Kom eens langs en laat u informeren over de mogelijkheden!

Is het bij u na het zien van deze video ook gaan kriebelen, en wilt weten wat er mogelijk is voor uw tuin? Kom dan langs in onze showroom in Woerden, of een van onze andere winkels! De koffie staat voor u klaar, dus kijk eens rustig rond en laat u geheel vrijblijvend informeren door een van onze verkoopmedewerkers. Of u nu interesse hebt in een blokhut, buitenverblijf, veranda of tuinkamer: wij zorgen ervoor dat u wens werkelijkheid wordt!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer