Zelf uw houten constructie ontwerpen

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Wilt u uw buitenruimte verfraaien met een houten constructie op maat? Het ontwerpen van uw eigen houten constructie, of het nu een tuinhuis, veranda of blokhut is, kan eenvoudig worden gerealiseerd dankzij de innovatieve ontwerp-apps van merken als Trendhout, Lugarde en Woodpro.

De voordelen van een ontwerp-app

De ontwerp-apps, die door deze merken worden aangeboden, zijn krachtige tools die u in staat stellen om uw ideale houten constructie te ontwerpen. Met gebruiksvriendelijke interfaces en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden kunt u elk aspect van uw project naar uw eigen wensen inrichten.

Of u nu de afmetingen, het daktype of zelfs de houtsoort wilt aanpassen, deze programma's bieden de flexibiliteit om uw visie tot leven te brengen. Dit stelt u in staat om een unieke houten constructie te creëren die perfect past bij uw stijl, behoeften en de beschikbare ruimte in uw tuin.

Trendhout: creatieve vrijheid en duurzaamheid

Trendhout staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame douglas houten tuinverblijven. Met hun configurator kunt u stap voor stap uw gewenste product ontwerpen. U heeft de controle over het ontwerp en de materialen die worden gebruikt voor uw constructie. Van overkappingen tot aanbouwveranda's, alles is mogelijk.

Trendhout buitenverblijf zelf ontwerpen

Lugarde: maatwerk tot in de details

Lugarde biedt een scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen vurenhouten tuinhuis, veranda of blokhut. Hun ontwerp-app stelt u in staat om elk detail van uw constructie te personaliseren. U kunt in het begin zelfs een basismodel selecteren om vanuit daar uw eigen draai eraan te geven. Zo heeft u een fundament waarmee u zelf aan de slag kunt.

Lugarde tuinhuis met luifel zelf ontwerpen

Woodpro: eindeloos veel mogelijkheden

Met Woodpro's configurator kunt u kiezen uit diverse houten constructies en elk onderdeel daarvan personaliseren. De hutten van Woodpro zijn vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout. Door hun speciale droogkamers minimaliseren zij ook krimping van hun hout, zodat uw houten tuinverblijf nog langer meegaat. U kunt niet alleen de afmeting aanpassen, maar ook kiezen uit verschillende accessoires voor een functionele en esthetische oplossing die aan al uw behoeften voldoet.

Woodpro blokhut met luifel zelf ontwerpen

Uw eigen houten constructie realiseren

Het gebruik van de configurator creëert de mogelijkheid voor u om als klant uw eigen tuinverblijf te ontwerpen. Met creatieve vrijheid en maatwerkopties kunt u met deze tools zelf een unieke en functionele houten constructie ontwerpen en realiseren.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen houten tuinverblijf? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment van de merken Trendhout, Lugarde en Woodpro. Heeft u specifieke vragen of wensen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag met het realiseren van al uw wensen.

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie & Tips
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het bijhouden van de sociale platforms van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van TikTok video's, het schrijven van pakkende teksten bij de producten in ons assortiment en nog veel meer.
Lees meer