Van Kooten Tuin & Buiten Leven wint Gouden Admarkt Topaward van Marktplaats

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Ieder jaar roept Marktplaats een ondernemer uit die de Gouden Admarkt Topaward verdient. Tijdens de uitreiking op 2 April in Amsterdam heeft Marktplaats de toonaangevende hoofdprijs toegekend aan ons bedrijf: Van Kooten Tuin & Buiten Leven! Letterlijk omdat wij van één advertentie op Marktplaats zijn uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 5 filialen.

Vrijdag 10 Maart werden wij gebeld door Marktplaats Zakelijk met de vraag of wij 2 april 2015 vrij wilden houden in onze agenda. Deze datum zouden wij verwacht worden in Club Dauphine in Amsterdam waar Marktplaats zakelijk ieder jaar diverse ondernemersprijzen uitreikt. Er waren verschillende genomineerden:

https://www.youtube.com/embed/ya7PuuCyUT4

Benieuwd hoe ons bedrijf tot stand is gekomen? Lees dan onderstaand persbericht. 

PERSBERICHT

10 Jaar geleden plaatsten Jan en Hanneke van Kooten enkele advertenties op Marktplaats en ontdekte daar de vraag naar tuinhout, blokhutten, priëlen en chalets. Zij openden hun eerste filiaal in Numansdorp en bleken een succes formule te hebben gecreëerd. Toen het aantal klanten uit België steeds meer toenam namen zij in 2011 de stap om ook in Wommelgem (België,  nabij Antwerpen) een showroom te openen. Dit werd het tweede filiaal, wat er inmiddels 5 zijn geworden. 

Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft niet alleen om bovenstaand succes de Topaward gewonnen, maar ook omdat zij zich continue blijven vernieuwen en inspelen op de nieuwe ontwikkelingen. Een voorbeeld hiervan is dat zij in 2011 de mogelijkheden ontdekte in Aluminium Overkappingen, Veranda’s en Tuinkamers en destijds in Strijen het eerste Veranda Village filiaal opende. Inmiddels is de directie van Van Kooten Tuin & Buiten Leven uitgebreid met Benjamin de Jong als directeur financiën en automatisering en heeft het bedrijf 5 filialen. De overdekte  showrooms kunt u vinden in Numansdorp, Strijen, Velp, Hillegom en Wommelgem. De directie van Van Kooten Tuin & Buiten Leven geeft aan verrast te zijn met het winnen van deze invloedrijke prijs en blij te zijn met de woorden van Marktplaats Directeur Olivier van Duijn. De directeur van Marktplaats benoemde in zijn speech dat Blokhutvillage niet alleen garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide mogelijkheden maar dat zij bij Marktplaats opvielen door de mentaliteit en enthousiasme dat aan klanten wordt getoond.

Nadat de Jonge Ondernemersprijzen, de Zilverenprijs en de Bronzen Prijzen waren uitgereikt aan de diverse genominieerden verscheen voor de Gouden Admarkt Topaward dit filmpje op het grote scherm achter het podium. Van Kooten Tuin & Buiten Leven werd uitgeroepen tot de winnaar van de Gouden Admarkt Topaward 2015 van Marktplaats!

https://www.youtube.com/embed/ms78Wi1dP44

Marktplaats heeft ons ontzettend verrast met het winnen van deze toonaangevende hoofdprijs!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer