Onze personeelsdag najaar 2019

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Wat was het een gezellige dag vrijdag 28 september. We hebben met het hele team genoten van deze dag vol activiteiten en uitgehongerd van de strijd heerlijk gesmuld van al het lekkere eten.
We hebben veel gelachen met elkaar, we hebben gestreden voor de eerste plek en genoten van elkaars gezelschap. Dagen als deze doen men goed, om iedereen bij elkaar te zien in een andere sfeer dan op de werkvloer. Wij willen deze personeelsdag graag met u delen door middel van deze blog. Wij nemen u mee door het programma van onze personeelsdag najaar 2019.

08:00 – Vertrek

Vol gezellige spanning stond iedereen te wachten bij de bus. We voelden de koude ochtend wind langs onze gezichten ruisen, maar dat maakte ons niks uit. Na alle regen van de dagen ervoor leek het erop dat het vandaag een dag zou worden zonder regen.
Niemand, behalve de directie, wist wat er die dag op ons te wachten stond. Toen ook de laatste personen al kletsend de bus in wandelden, kon de reis beginnen.

 09:30 – Aankomst

Na zo’n anderhalf uur in de bus gereden te hebben richting Utrecht zijn we aangekomen bij de plaats van bestemming midden in het bos. Eerst werden we verwend met een lekker broodje en een warme kop koffie. Vervolgens werden de groepen bij elkaar geroepen en kon de strijd voor de eerste plek beginnen.

biken met het team van Van Kooten

Er waren meerdere activiteiten voor ons opgesteld waarbij we een aantal punten konden halen, de groep met de meeste punten had uiteraard gewonnen. De activiteiten waren vooral gebaseerd op teamplaying, maar er zaten ook activiteiten bij die je individueel moest doen. De volgende activiteiten stonden op ons te wachten:

  • Het snelste de route afleggen op een mountainbike
  • Met je groep een brug bouwen en die ook overstekken
  • In de roos schieten op de schietbaan
  • Een auto vooruit zien te krijgen zonder de grond te raken met behulp van palen. En om het nog makkelijker te maken de personen die achter de auto duwde waren geblinddoekt
  • We hebben gezaagd alsof ons leven ervan af hing, gevoetbald met volle kracht, zijn over mega obstakels geklommen en hebben nog veel meer andere leuke activiteiten gehad.

We hebben het met elkaar ontzettend naar ons zin gehad en zoals u misschien al gemerkt heeft helemaal uitgeput.

Met het team van Van Kooten over een touwbrug lopen

15:00 – Borrel

Maar de spierpijn en blauwe plekken waren alweer snel vergeten toen we werden verzadigd en aangesterkt met lekkere snacks en drankjes.

17:00 – Dineren

Nadat iedereen weer op adem was gekomen en gezellig alle blunders en verhalen aan elkaar verteld had, gingen we aan tafel. De koks hadden zich uitgesloofd, want het buffet was erg lekker.

Na het eten werd met veel gejuich de winnende groep bekend gemaakt. Vervolgens had de directie nog een speech voorbereid en bedankte ze iedereen voor de geslaagde dag!

Borrelen met het team van Van Kooten

Het was een zeer geslaagde dag met een positieve sfeer, mede mogelijk gemaakt door alle leuke collega’s. Wilt u weten wie er allemaal deel uit maakt van dit pracht team check dan de link ‘Ons team’ of kom langs in één van onze showrooms en  ontmoet ons in levende lijven. Wilt u graag foto’s zien van de personeelsdag? Check dan onze social media account voor de mooiste foto’s. @vankootentuinenbuitenleven

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer