Onze werkwijze: van afspraak tot werkelijkheid

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Stel u bent op zoek naar een mooie blokhut om aan uw tuin toe te voegen, maar u wilt van tevoren weten hoe het hele proces in zijn werking gaat. Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt bij deze een uitgebreide uitleg waarin we met u door alle stappen van onze werkwijze lopen.

Stap 1: Maak eenvoudig een afspraak

De eerste stap in onze werkwijze is simpelweg het maken van een afspraak. Dit kan op meerdere manieren, namelijk via een contactformulier, via de telefoon of per mail. Een uitgebreide uitleg over de contactmogelijkheden vindt u in een vorige blog. U kunt ook geheel vrijblijvend zonder afspraak langskomen in een van onze showrooms.

Stap 2: Verkoopadviseur neemt contact met u op

Na het ontvangen van uw aanvraag voor een afspraak, zal een van onze ervaren verkoopadviseurs contact met u opnemen om een aantal vragen te stellen over uw wensen. Op deze manier is de verkoopadviseur zo goed mogelijk voorbereid voor uw afspraak en kunt u zo optimaal mogelijk worden geholpen.

Stap 3: Bezoek aan de showroom

Uw afspraak neemt plaats en u komt langs bij de gekozen showroom. Tijdens deze afspraak gaat u samen met de al eerder gesproken verkoopadviseur in gesprek over uw wensen. Er wordt gekeken naar wat wij in het assortiment hebben, wat uw voorkeuren zijn, noem maar op! Wij werken al uw plannen aandachtig uit. Uiteraard bieden wij ook maatwerk, waarmee we garanderen dat het eindresultaat altijd voldoet aan al uw wensen!

Bezoek aan de showroom

Stap 4: Telefonisch contact

Ons doel is om tijdens het gesprek in de showroom u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij inventariseren uw wensen waarna de offerte wordt opgesteld. Mocht er toch twijfel bij u zijn ontstaan, bellen wij u op om te vragen het idee nog staat.

Stap 5: Bezoek aan de bouwlocatie

Er wordt in eerste instantie gevraagd om tijdens het eerste gesprek een foto mee te nemen van de bouwlocatie. Op deze foto zou dan duidelijk te zien zijn hoe deze bouwlocatie eruitziet. In het specifieke geval dat er nog onduidelijkheden zijn, komt er iemand op locatie kijken.

Stap 6: Orderbevestiging

Het is officieel: u heeft uw aankoop gedaan en de order is geplaatst! U ontvangt een orderbevestiging nadat u akkoord bent gegaan met de offerte. Wij gaan vervolgens graag samen met u verder in de volgende stappen om de order te realiseren.

Stap 7: Inplannen levering

Nadat u de orderbevestiging heeft ontvangen, is het tijd om een datum en tijd in te plannen voor het leveren van uw product. In de hiervoor genoemde orderbevestiging krijgt u een gekozen leverweek aangegeven waarin het product wordt geleverd. Een week voor deze levering neemt onze planningsafdeling nog contact met u op ter herinnering.

Stap 8: Levering

Het moment is aangekomen dat uw order wordt geleverd. Onze medewerkers of een van onze leveranciers komen bij de afgesproken bouwlocatie langs om uw product te leveren op de aangegeven datum. Mocht er iets niet kloppen in het bouwpakket, kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen naar een oplossing.

Stap 9: Montage

Het is bijna zover, uw wens is bijna in vervulling gebracht. Nu rest alleen nog de montage. Uw product wordt gemonteerd door een van onze monteurs of door uzelf, afhankelijk van uw voorkeur en van de grootte van het product.

Montage

Stap 10: Afronding en terugkoppeling

Zo, uw product staat en nu horen wij graag nog achteraf wat uw ervaring met onze werkwijze is, of alles naar wens is verlopen en of u tevreden bent met het product. Wij zijn zeer benieuwd hiernaar en samen zullen wij terugblikken op een hopelijk goed samenwerkingsproces!

Dit bericht werd geplaatst in Proces
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het bijhouden van de sociale platforms van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van TikTok video's, het schrijven van pakkende teksten bij de producten in ons assortiment en nog veel meer.
Lees meer