Een bezoek aan de showrooms van Van Kooten

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

De zon begint alsmaar meer te schijnen, het ideale weer om de tuin in te trekken. Van Kooten Tuin & Buiten Leven staat voor u klaar om uw tuin compleet te maken, maar hoe kunt u ons en onze showrooms het beste bereiken? Hieronder leest u meer over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op een bezoek aan een van onze showrooms.

Showroom Numansdorp

Waar zitten we?

Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft 9 mooie overdekte showrooms verspreid over Nederland en België. Zo hebben wij bijvoorbeeld showrooms in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Vlaanderen.

Al onze showrooms zijn voorzien van producten uit ons gehele assortiment. Per showroom verschilt het assortiment, dus kijk voorafgaand aan uw bezoek op onze website. Hier staat per filiaal, met een beetje scrollen op de pagina, welke producten er worden aangeboden.

Hoe kunt u ons bereiken?

Er zijn een aantal mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de chatservice op onze website. Er staat altijd iemand paraat om u te woord te staan. Hiernaast kunt u ons ook telefonisch bereiken. Per showroom is er een ander telefoonnummer. Deze kunt u vinden op de desbetreffende pagina van de gewenste showroom.

Heeft u liever uw reactie zwart op wit? Dan kunt u altijd mailen naar [email protected]. De medewerkers van onze serviceafdeling zitten voor u klaar om u van de beste service te voorzien.

Afspraak maken?

U heeft de mogelijkheid om op voorhand een afspraak te maken voor uw bezoek aan een van onze showrooms. Dit kunt u doen via een van de hierboven benoemde contactmogelijkheden. Op onze website is er ook nog een contactformulier om een afspraak te maken.

Een afspraak maken voor onze showroom is geen vereiste om ons op locatie te bezoeken. Wel raden wij dit aan als u liever op een specifiek tijdstip een afspraak wilt maken met een van onze verkoopadviseurs. Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showrooms, zodat u op uw eigen tempo al onze blokhutten, buitenverblijven en accessoires kunt bekijken.

Andere tips

Er zijn nog een aantal extra handige dingen om te weten voor u een bezoek aan ons komt brengen. Wist u namelijk dat u een complete tour online kunt vinden voor elk van onze showrooms? Zo vindt u op YouTube en op de showroompagina's video's waarin we u meenemen door onze winkels. Buitenom deze video's zijn er ook 360 graden live rondleidingen op Google Maps beschikbaar, waarin u op eigen snelheid door de showroom heen kunt “scrollen”. Tenslotte beschikt elke showroompagina over een breed scala aan foto’s die u een impressie geeft van de desbetreffende showroom.

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden om, voor uw bezoek aan een van onze showrooms, al een duidelijk beeld te krijgen van wat u te wachten staat bij uw bezoek. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Dit bericht werd geplaatst in Tips
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Van Kooten Tuin & Buiten Leven
Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het bijhouden van de sociale platforms van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van TikTok video's, het schrijven van pakkende teksten bij de producten in ons assortiment en nog veel meer.
Lees meer