Opening Van Kooten Amersfoort groot succes

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is onze nieuwe vestiging in Amersfoort feestelijk geopend. Dankzij de enorme inzet van onze medewerkers ter plekke, het lekkere weer en natuurlijk door jullie, de bezoekers, is het een groot succes en gezellig feest geworden!

Door een overweldigende opkomst van bezoekers kijken we super trots terug op de opening van onze nieuwe showroom. Zo hebben we samen met jullie genoten van een lekker hapje en een drankje.

Hapjes en drankjes

Het is mooi om te zien dat mensen kennis gemaakt hebben met onze nieuwe showroom, medewerkers en producten. Dat het zo druk is geeft ons dan toch wel heel erg trots gevoel!

Opening Van Kooten Amersfoort

Speciaal voor de opening hebben we de hele vestiging feestelijk aangekleed met ballonnen in de typische Van Kooten kleuren. Hierdoor is meteen duidelijk dat het feest is! Ook de speciale openingsacties zijn populair, ze vielen zo in de smaak dat we ze verlengen tot het eind maart!

Uitgebreid aanbod Van Kooten Amersfoort

Onze nieuwe vestiging is een Blokhutvillage en een Verandavillage, dat betekent een uitgebreid aanbod aan buitenproducten. Zo vind je er de mooiste veranda’s, blokhutten, tuinhuizen, tuinkamers, chalets, kapschuren, terrasoverkappingen, carports, windschermen, zonneschermen, tuinmeubelen, barbecues en nog veel meer!

Opening gemist?

Was je er helaas niet bij, maar ben je ook benieuwd naar onze nieuwe, goed bereikbare locatie? Laat je dan inspireren in onze mega showroom en kom langs op de Zonnecel 19 in Amersfoort. We zijn doordeweeks open van 08:30 uur tot 17:300 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Tot gauw!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer