Persoonlijk advies bij ons in de showroom

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Waarom wachten tot de eerste zonnestralen en warmere zachte wind komt in het voorjaar? Maak alvast jouw plannen voor het komende voorjaar! Kom gezellig langs in de kerstvakantie of als de drukte van de feestdagen voorbij is.

Laat je inspireren en adviseren door onze verkoopadviseurs in één van onze 7 showrooms. Zij nemen uitgebreid de tijd om al jouw wensen goed in kaart te brengen en zo tot de beste oplossing voor jouw droomtuin te komen. Aan de hand daarvan wordt er een offerte gemaakt, met jouw gekozen producten die zoveel mogelijk passen binnen het budget.

Maken we van jouw verblijf echt maatwerk? Dan komen we vaak ook langs bij jou thuis om te kijken of alles wat er besproken is te realiseren is. Moet er toch wat aangepast worden? Dan wordt dit hierna meegenomen.

Producttraining 1
Producttraining 2

Onze adviseurs zijn helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Ook onze nieuwe collega’s nemen een duik in de wereld van Van Kooten. Hierboven is 1 van onze collega’s druk bezig met een producttraining zodat hij helemaal up-to-date is en alle kennis in huis heeft om jou te helpen.

Zien wij je binnenkort ronddwalen in ons paradijs van buitenverblijven? De koffie staat klaar bij onze balie.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer