Welke blokhut heb ik nodig?

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Op zoek naar een prachtige blokhut voor uw tuin? Waar u lekker onder het genot van een drankje en hapje onder de veranda of luifel kunt zitten.

Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven is een groot assortiment te vinden van de mooiste blokhutten en tuinhuisjes.

Promo blokhutten

Bij Van Kooten hebben wij altijd een uitgebreid aanbod aan actie blokhutten en tuinhuizen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende modellen en opties. Een van onze hardlopers is bijvoorbeeld de blokhut Yucca. De Yucca is gemaakt van vurenhout, heeft kunststof glazen ramen en is afgewerkt met dakleer. Een ander veel verkochte buitenverblijf is de Blokhut Rotterdam. Dit tuinverblijf is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is afgewerkt met dakleer.

Houd onze website in de gaten voor de mooiste aanbiedingen tegen de laagste prijs. 

Blokhut met overkapping

Wilt u een tuinverblijf kopen met overkapping? Dan bent u bij Van Kooten aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan blokhutten met veranda, blokhutten met luifels en blokhutten die we voor u op maat kunnen leveren. De blokhutten met veranda zijn erg stevig gebouwd en geven u een de ideale overdekking. De blokhutten met luifel zorgen ook voor veel schaduw, maar hebben een meer open karakter dan de veranda. Dit is een prima optie wanneer u iets meer schaduw wilt creëren of uw tuinset droog wilt zetten.

Heeft u specifieke wensen? Bij ons is dat geen probleem! Laat dan uw buitenverblijf op maat maken in combinatie met de perfecte overkapping of veranda.

Moderne tuinhuizen

Heeft u toch liever een modern oogend tuinhuis welke aansluit bij de rest van uw tuin? Neem dan snel een kijkje op onze pagina met moderne tuinhuizen en tuinverblijven. Van kleine tuinkamers tot grote tuinhuizen, Van Kooten heeft het allemaal. De moderne tuinhuizen zijn beschikbaar in geïmpregneerd vurenhout, grenenhout, onbehandeld grenenhout en onbehandeld vurenhout. Ook is het bij ons mogelijk om een tuinhuis op maat te bestellen. 

Hoektuinhuis

Bent u opzoek naar een tuinhuisje, maar dan ter opvulling van een hoek van de tuin? Van Kooten heeft ruim 150 hoekblokhutten in haar assortiment. U kunt hierbij denken aan kleine hoekhuizen, maar ook aan uitgebreidere hoekblokhutten met veranda of zijluifel.

Metalen tuinhuis

metalen tuinhuis

Een stevig tuinhuis nodig met een robuuste look? Dan is een metalen tuinhuis de beste oplossing voor u! Een groot voorbeeld van een metalen tuinhuis is dat het vrijwel niet verweerd, waardoor u langer kunt genieten van het gebruik. Wij garanderen u dat een metalen tuinhuis niet zal roesten binnen de eerste 10 jaar, waardoor u er voorlopig geen onderhoud aan hebt.

Tuinkantoor

Graag een eigen plekje om te kunnen werken vanuit huis? Dan is een tuinkantoor op maat de oplossing voor u. Gedurende het hele jaar heeft u plezier van een fijne binnen plek in een houten tuinkantoor in uw eigen tuin. Hier zit u beschut en kunt u ontspannen werken en eventueel klanten ontvangen. Er is zelfs een mogelijkheid om een afgesloten werkkamer te creëren binnen uw tuinkantoor.

Geïmpregneerde blokhutten

Onze geïmpregneerde blokhutten zijn beter bestand tegen verschillende weerstypen door het hele jaar heen. Dit scheelt veel in het onderhoud en hoeft u zelf niet de messing en groeven te voorzien van beits of verf. Een aankoop van een geïmpregneerde tuinhuis is dus een goede investering voor op de lange termijn. Wij adviseren u om na een jaar uw houten tuinverblijf te voorzien van beits. De geïmpregneerde blokhutten zijn verkrijgbaar in lariks Douglas hout, vurenhout en grenenhout.

Geverfde blokhutten

Toch meer op zoek naar een tuinhuis met een kleurtje? Kijk dan eens op de pagina voor geverfde buitenverblijven. Van Kooten biedt u de mogelijkheid om zelf uw tuinverblijf samen te stellen met de juiste kleur. Heeft u bijvoorbeeld veel groen in uw tuin, dan is een donkergroene coating een goede oplossing voor uw blokhut. Of heeft u een moderne tuin met een RVS-look, ga dan voor een blokhut met een coating in antraciet.

Verschillende daktypes

U heeft bij Van Kooten de mogelijkheid voor de keuze in een daktype afwerking. Wij bieden de volgende soorten daktypes in ons assortiment:

 Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met advies op maat!

Dit bericht werd geplaatst in Tuin & terras
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer