Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte, tijdelijk met 20% korting!

Blokhut op maat

Het kan zijn dat de standaard blokhutten niet voldoen aan uw specifieke wensen. Zo kunnen de standaard blokhutten niet voldoen aan de juiste maatvoering voor uw tuin of niet geheel aan uw smaak voldoen. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven is het mogelijk om een blokhut op maat te laten maken.

Verschillende soorten blokhutten op maat

Een blokhut kan geleverd worden in verschillende modellen. Er is voor elk gebruiksdoeleinde wel een geschikt model te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende modellen: 

Mogelijkheden voor een blokhut op maat

Bij een blokhut op maat, maken wij de blokhut precies zoals u het hebben wilt. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat u veel mogelijkheden hebt wat betreft maatwerk.

Bij een blokhut op maat bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u onder andere zelf een selectie maken uit de volgende opties:

  • Wanddikte
  • Afmeting
  • Daktypes
  • Dakbedekkingen
  • Ramen & deuren
  • Isolatie (wij bieden ook vloer- en dak isolatie)

Heeft u zelf een idee voor een blokhut of tuinhuis op papier staan? Neem deze dan mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons toe. Dan maken we het ontwerp samen met u af! Wij begeleiden u graag in het gehele traject van de aankoop van een blokhut, van het eerste idee tot aan de montage. Indien u na aankoop van de blokhut, geen tijd heeft voor de installatie of hier gewoonlijk geen verstand van heeft, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte blokhut te monteren tegen een meerprijs.

Vraag een offerte aan

Wij begrijpen dat u misschien nog niet precies weet hoe uw blokhut op maat eruit moet komen te zien. Geef in het onderstaand formulier daarom aan wat uw wensen zijn voor uw blokhut. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze maatwerk specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Heeft u nog vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via e-mail info@vankootentuinenbuitenleven.nl of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk blokhut/tuinhuis 1 Maatwerk blokhut/tuinhuis 4 Maatwerk blokhut/tuinhuis 5

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Hier vindt u uw nieuwe blokhut op maat!

Kan ik u helpen?