Werken bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten Tuin en Buiten Leven is een dynamisch bedrijf, aangestuurd door een directie met tomeloos enthousiasme. "We zien geen problemen, maar louter uitdagingen" is het motto van Jan van Kooten en Benjamin de jong, beiden eigenaar en directielid. Hanneke, mede-eigenaar en Directeur Marketing versterkt de directie met een vrouwelijke touch. Met z'n drieën hebben ze inmiddels zeven winkels, twee distributiecentra en een webshop van kaliber op de kaart gezet. Een ijzersterke combinatie en gedreven tot de max, weten ze medewerkers te inspireren om de succesformule te blijven waarborgen, jaar in en jaar uit. Maar hoe doen ze dat?

Wij zoeken de functie die bij je past!

Velp showroom

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van blokhutten, chalets, tuinhout, terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen, barbecues en andere aanverwante artikelen. "We zijn voortdurend bezig om de mogelijkheden in de markt maximaal te benutten en klanten optimaal te adviseren, maar dat kan alleen met betrokken medewerkers", zegt Benjamin. Prima arbeidsvoorwaarden, doelgerichte opleidingen en doorgroeimogelijkheden in een prettige werksfeer en professionele omgeving zorgen ervoor dat je je als werknemer gewaardeerd voelt. "Je hebt veel vrijheden binnen je functie, maar daarmee draag je ook wel de verantwoordelijkheid voor datgene dat je aflevert", vervolgt Benjamin. "Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar investeren we graag in."  Want dat je belangrijk bent bij van Kooten komt duidelijk naar voren in datgene wat ze te bieden hebben; afhankelijk van je eigen ambities biedt Van Kooten je prima arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en doelgerichte vak/beroepsopleidingen.

Bij Van Kooten draaien ze het soms ook om; Solliciteer vrijblijvend en zij zoeken de functie die bij je past.

Solliciteren bij Van Kooten

Ben jij die daadkrachtige man of vrouw die in hectische werksituaties efficiënt en nauwkeurig kan (samen)werken? Manage jij jezelf en jouw directe omgeving goed, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpen wij je graag vooruit middels gedegen opleidingen met uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Magazijn van Van Kooten met een vrachtwagen van Van Kooten

Geïnteresseerden worden vrijblijvend uitgenodigd om te solliciteren. Of ga eerst even langs in een van de vestigingen. Je kunt je sollicitatie + CV per post of per mail richten aan dhr. B. de Jong (vacature@vankootentuinenbuitenleven.nl).

Wil je wel gericht solliciteren binnen het bedrijf? Check dan de vacaturepagina op www.vankootentuinenbuitenleven.nl/vacature

"Hoe dan ook, wij zien ernaar uit om met je in gesprek te gaan", zegt Hanneke. "We zoeken een diversiteit aan mensen, want iedereen is uniek en juist naar die unieke eigenschappen zijn wij op zoek. Juist dát kleurt ons bedrijf."

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer