Camping pod: een modern tuinhuis alternatief

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

De camping pod is een bijzondere verschijning. De onalledaagse vormgeving is werkelijk een juweeltje in de tuin, en een buitengewoon goed alternatief voor het traditionele tuinhuis. Gezegd moet worden dat de vormgeving hierbij een grote rol speelt. In een rechthoekig tuinhuis is het natuurlijk eenvoudiger om materialen en tuingereedschap op te slaan. De vormgeving van de camping pod of het tuinhuis is iets waar u altijd naar kijkt wanneer u een blik in de tuin werpt. En is om deze reden bijna net zo belangrijk als het praktische aspect. Met de camping pod heeft u gegarandeerd een onovertroffen karakteristiek tuinhuis in het bezit.

Het vakantiegevoel

De camping pod geeft door de bijzondere vormgeving een vakantiegevoel in eigen tuin. U zal de pod ook eerder inbeelden op een vakantieadres in Zweden dan in uw eigen achtertuin. Met name de sauna pod is hier een voortreffelijk voorbeeld van. Het uitgesproken design, en de volwaardige sauna maken dit een zeer charmant pakket. Deze pod zorgt voor een stukje ontspanning dat u verder alleen op vakantie vindt. Door de keuze uit verschillende soorten dakbedekking kunt u de camping pod aankleden en een persoonlijke tint geven. Dit kunt u natuurlijk ondersteunen door de pod in een bijpassende kleur beits te zetten.

Pod of blokhut?

Twijfelt u tussen een camping pod of een blokhut kopen? De afweging is puur persoonlijke voorkeur. De camping bod biedt een uniek design, en is absoluut een bijzondere verschijning in de tuin. De blokhut daarentegen is functioneler en makkelijker in te richten, iets wat voor de doe-het-zelver belangrijker is, dan voor het gezin dat de tuinstoelen graag op wil slaan. Naast de camping pod is er de meer traditionele, maar niet minder bijzondere zigeunerwagen. Voor eenieder die de functionaliteit van een tuinhuis of blokhut wil, maar toch liefhebber is van bijzondere vormgeving. Neem contact met ons op als u meer wil weten over de verschillende camping pod mogelijkheden.

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer