Profiteer van onze ongekende Showroom Opruiming in Velp (NL) en Waarschoot (BE)! Wees er snel bij want OP=OP!

Campingpods

Het kan niet mooier dan dit! Deze charmante campingpods zijn ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een intieme manier om te overnachten. U kunt deze campingpods gebruiken als slaapkamer, werkkamer of speelkamer. Wat u ook kiest, u geniet altijd van optimaal comfort in een compacte setting.

2 van 2 producten
Sort Descending
 1. Blokhut ovaal
  Camping Pod - Tuinhuis Ovaal 400 233x400 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  3.839,00
  of betaal 81,- per maand
 2. Pod 480
  Camping Pod 480 240x480 cm
  Boogdak Vurenhout 28 mm
  4.719,00
  of betaal 99,- per maand
2 van 2 producten
Sort Descending

Campingpods

De unieke boogvormige constructie van het dak van een campingpod is niet alleen fraai, maar heeft ook twee andere voordelen: door de hoogte ervan is het altijd mogelijk om rechtop te staan en de dakshingles bieden extra bescherming waardoor het langer meegaat.

Met een goede isolatie door het dubbel glas en de strakke construcie is de campingpod ideaal voor op campings en voor thuis. Door een kleine radiator toe te voegen aan dit tuinhuisje is de cabine snel opgewarmd tot een heerlijke temperatuur zodat u warm en comfortable de dag door kunt komen.

Campingpod met complete inrichting

Geniet van de verse houtgeur en het vakantiegevoel dat de campingspods van Van Kooten Tuin & Buiten Leven bieden. Standaard zitten er houten bedden, banken en fundering. Ook is het mogelijk om extra accessoires toe te voegen die u op de productpagina kunt vinden. De deuren en ramen met dubbel glas geven de camping een professionele uitstraling. Het onbehandelde vurenhout stelt u in staat om helemaal zelf te bepalen welke uitstraling de pods krijgen: er zijn verschillende soorten beits om uit te kiezen, de keuze is reuze!

Campingpod kopen

Onze campingpods bestelt u gemakkelijk online. Liever eerst even kijken? Bezoek een van onze negen showrooms. De campingpods worden geleverd als bouwpakket welke u zelf in elkaar dient te zetten.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?