Het zindert bij Van Kooten

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Het is altijd een feestje om bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven binnen te wandelen, maar vanaf september is het extra feest. Van Kooten viert dan haar 15-jarig jubileum en dat gaan we weten. Gedurende de laatste maanden van 2019 worden er maar liefst vijf complete veranda’s verloot via facebook en diverse andere sociale mediakanalen.

Jubileumvoordeel

Maar dat is nog lang niet alles. Bij aanschaf van producten strooien verkoopmedewerkers met cadeautjes en door de marketingafdeling zijn er diverse topacties bedacht met veel voordeel voor de klant. Het maakt niet uit waar je Van Kooten bezoekt, in elke vestiging staat het 15-jarig jubileum centraal en profiteer je van vele jubileumkortingen. Om het jubileum extra bijzonder te maken is er een speciaal magazine gemaakt, waarin vele medewerkers van Van Kooten aan het woord komen en in het zonnetje worden gezet. Dat geeft een bijzonder kijkje achter de schermen, maar bovendien laat Van Kooten de betrokkenheid zien met hun medewerkers. ‘Zonder onze medewerkers hadden we geen jubileum gehad, met z’n allen maken we er daarom een groot feest van!’, zegt Hanneke van Kooten, directeur Marketing. ‘Ook het personeelsfeest op 27 september staat in het teken van ons 15-jarig jubileum.’ Er staan dus een heleboel feestelijkheden op stapel bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven, zowel voor klanten als voor medewerkers. Zeker de moeite waard om ze te ontdekken.

Win een droomveranda

Geen facebook maar toch kans maken op zo’n droomveranda? Bezoek dan één van de vele vestigingen in Nederland en België. In elke showroom staan zuilen met kaartjes om in te vullen en in te leveren, en daarmee maak je net zoveel kans op een complete veranda van deze marktleider in blokhutten, chalets en veranda’s.

Jubileum acties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer