Nieuw filiaal in Amersfoort opent binnenkort!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Het is bijna zover! Van Kooten Tuin & Buiten Leven deelt u met trots mee dat 11 en 12 maart a.s. een nieuw filiaal feestelijk wordt geopend: Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V. te Amersfoort! Uiteraard gaan wij dit vieren met u, door geweldige kortingen te geven op verschillende assortimentproducten van Blokhutvillage en Verandavillage. Laat ons weten of u komt en klik hier. Via Facebook hebben wij in verband met deze opening een leuke winactie. 

Van Kooten Tuin en Buiten Leven Amersfoort

Wij willen deze opening vieren met extra’s. Wij geven u de geweldige kans om een GRATIS veranda te winnen in de maand maart! Het is voor u heel simpel. Ga snel naar de Facebookpagina. U hoeft alleen maar het bericht een like te geven en te delen, en u doet automatisch mee met de winactie. Houd dus onze Facebookpagina in de gaten!

Spreekt deze actie u aan, maar kunt u de overkapping nu nog niet kwijt in uw tuin? Wij van Van Kooten Tuin & Buiten Leven bieden u de mogelijkheid om deze nu te bestellen voor de huidige actieprijs en deze later af te leveren in de week wanneer het u het beste uitkomt!

Nog veel meer voordeel

Denkt u al een tijdje aan een nieuwe veranda of een nieuwe tuinkamer aan uw woning? Kom eens een kijkje nemen in ons nieuwe filiaal aan De Zonnecel in Amersfoort, vlakbij knooppunt Hoevelaken. In de nieuwe overdekte showroom in Amersfoort bieden wij u een groot assortiment aan met de mooiste veranda’s, blokhutten, tuinhuizen, tuinkamers, chalets, kapschuren, terrasoverkappingen, carports, windschermen, zonneschermen, tuinmeubelen, barbecues en nog veel meer! Tevens hebben wij enorme kortingen op diverse producten!

Geen Facebookwinnaar, maar toch uw voordeel pakken. Maak dan gebruik van de veranda-actie. U krijgt 10% korting op de alluminimum veranda's. Of wilt u loungen op een relaxed loungeset. Dat kan nu ook met veel extra voordeel. Op veel tuinmeubelen krijgt u nu 10% kassakorting.

Ontdek bijvoorbeeld ook onze Outdoor Life producten die opgenomen zijn in de Outdoor Living, Outdoor Lounge en Outdoor Budgetline 2016 (check hieronder de posters). Voor alle informatie; bekijk onze website en pak uw voordeel met de kortingscode in de winkelwagen! Klik hier

Outdoorlife budgetline
Outdoorlife Lounge

Let op: De prijzen op onze website zijn de standaard prijzen. In de showroom, telefonisch of per e-mail gaat daar dus nog 10% extra korting vanaf! Uiteraard gelden bovenstaande acties in alle filialen, dus ook in Numansdorp, Velp, Strijen, Hillegom en Wommelgem!

Wij hopen u te zien in één van onze showrooms!

Van Kooten Tuin & Buiten Leven pakt groots uit en wilt u verassen met grootse kortingen zo bieden wij bijvoorbeeld een UNIEK voordeel op de collectie Lugarde blokhutten. Ook op alle TrendHout buitenverblijven en kapschuren geven wij GRATIS fundering bestaande uit: betonpoeren en betonbanden!! 

2e Paasdag is van Kooten Tuin & Buiten Leven geopend van 13:00 tot 17:00u, tevens kunt u ook genieten en gebruik maken van de Maart actie 10% korting + gratis inmeten + gratis thuisbezorgd dus pak dat VOORDEEL!!  Opening Van Kooten Amersfoort

Opening Van Kooten Amersfoort
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer