Van Kooten breidt uit!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

WE HEBBEN FANTASTISCH NIEUWS

Want… WHOOPWHOOP, we openen weer een vestiging. Met een nieuwe marker op Woerden op de landkaart, zijn we blij verheugd dat we op 12 april onze deuren kunnen openen. Daarmee openen we de 8e showroom van van Kooten Tuin & Buiten Leven.

Een indrukwekkend assortiment

Op de begane grond van de showroom staat de nieuwste collectie veranda’s en tuinkamers uitgestald en op de eerste verdieping vind je een diversiteit aan luxe Douglas Buitenverblijven. Bovendien zie je tussen al dat moois een keur aan accessoires volgens de laatste trends die je buitenverblijf helemaal af maken die je lekker kunt (fun)shoppen. Totaalconcepten voor een heerlijk buitenleven, nu ook een showroom boven de rivieren, in het Groene Hart, vlakbij Utrecht, in Woerden dus.

Vestigings- en bezoekadres Woerden:

Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Barwoutswaarder 13E | 3449 HE | Woerden

Tel: 0348-215050

Ook online nog steeds de grootste

Als het lastig voor je is om een bezoek te brengen aan een van onze vestigingen, dan kun je ook thuis op de bank lekker online shoppen. In onze mega webwinkel vind je alle producten voor een heerlijk buitenleven. Alle producten uit alle winkels in Nederland en België verzameld in een grote webshop. Maar ook alle producten van onze leveranciers zijn te vinden in onze virtuele showroom.

Blokhutten & tuinhuisjes, buitenverblijven, overkappingen, veranda’s, tuinkamers, tuinbergingen, tuinhout, schuttingen, tuinmeubelen en -nieuw in ons assortiment- kunstgras.

Heb je een bepaalde leverancier waar je fan van bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure aan. Kijk eens bij de video’s en/of  reeds gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen. Wil je nog wat uit de SALE scoren? Bezoek dan ook snel de website.

Hopelijk snel tot ziens in Woerden!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer