Van Kooten Tuin & Buiten Leven bestaat 12,5 jaar!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten Tuin & Buitenleven bestaat dit jaar 12,5 jaar! Win een verandaVan Kooten Tuin en Buitenleven, marktleider op het gebied van blokhutten, veranda’s, tuinhout en meer, bestaat deze maand 12,5 jaar. Dit gaat de komende tijd gevierd worden. Ter ere van ons 12,5 jarig jubileum verloten we dit jubileumjaar maar liefst 4 geweldige Verasol Greenline veranda’s. Daarnaast kunt u profiteren van extra leuke kortingen en diverse acties. Ook winnen?Om kans te maken op één van de vier gratis Veranda’s, like de Facebookpagina van Van Kooten Tuin en Buitenleven en deel het bericht. Klik op de link en doe mee: www.facebook.com/VanKootenTuinenBuitenleven

Jan en Hanneke van Kooten begonnen 12,5 jaar geleden samen in een boerenschuur in Goudswaard met de verkoop van blokhutten. Ze hebben in de afgelopen tijd het bedrijf uit kunnen bouwen tot dé marktleider in de Benelux met 6 verkoopvestigingen, 6 webshops en 2 logistieke centra. Het echtpaar van Kooten wordt sinds enige jaren ondersteund door directielid Benjamin de Jong. Samen met nog ruim 65 gedreven werknemers wordt er dag in dag uit hard gewerkt met als doel klanten gelukkig te maken met Buitenleven producten. Een happy feeling met een happy product.

Het bedrijf heeft ontzettend veel te bieden; blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets, tuinhaarden en andere producten die het Buitenleven optimaliseren. 

Het hoofdkantoor van Van Kooten Tuin en Buitenleven zit op het bedrijventerrein aan de J. van der Heijdenstraat in Numansdorp. Tevens kunnen klanten daar naar hartenlust inspiratie op doen in de 1300m2 tellende showroom. In deze Blokhut- en Tuinhoutvillage is alles te vinden op het gebied van blokhutten, chalets, overkappingen, buitensauna’s, wellness, tuinmeubelen, speeltoestellen, enz. Als pronkstuk is er zelfs een complete recreatiewoning gebouwd in de grote hal.

In de achterliggende 12,5 jaar vond meerdere malen uitbreiding plaats. Om de zuiderburen ook te kunnen bedienen, openden Jan en Hanneke begin 2011 ook een filiaal onder de rook van Antwerpen, in het Belgische Wommelgem. Dit filiaal draaide meteen al succesvol, waarna het ondernemende paar in april 2012 in Strijen een Verandavillage startte, dat zich helemaal richt op veranda’s en terrasoverkapping en alles wat daarbij hoort.

Om de reisafstand van klanten nog meer te verkleinen en hen optimaal te kunnen bedienen werd in 2014 een vierde filiaal geopend in het Gelders Velp, vlakbij Arnhem. De filialen in Velp en Wommelgem zijn combinatiewinkels van Blokhutvillage en Verandavillage. Vervolgens startte van Kooten in 2015 het filiaal in Hillegom onder de naam Verandavillage en in 2016 werd daar de zesde vestiging aan toegevoegd in Amersfoort waar Blokhutvillage en Verandavillage vertegenwoordigd worden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer