Van Kooten in het nieuw

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten heeft alle showrooms opnieuw gestyled voor een nieuwe, frisse look. Zo kunt u de producten die u zoekt nog beter vinden. Ook als u alleen langs komt om inspiratie op te doen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle showrooms zijn ingericht om het voor u makkelijk te maken zodat alles goed kunt bekijken. Dankzij de nieuwe styling van onze showrooms waant u zich in een wereld vol tuinartikelen, veranda’s en blokhutten die u doen denken aan die mooie momenten in uw tuin. Kom voor een optimale beleving naar een van onze showrooms. U kunt ons onder andere vinden in:

  • Numansdorp
  • Hoofddorp
  • Velp
  • Amersfoort
  • Strijen
  • Veldhoven
  • Wommelgem (BE)

Ook online in het nieuw

Naast het feit dat onze showrooms helemaal opnieuw gestyled zijn, gaat ook onze website op de schop. Zo willen wij ervoor zorgen dat u alle producten zo goed mogelijk kunt vinden. Zo komt u tot de beste keuze wanneer u opzoek bent naar bijvoorbeeld een blokhut of overkapping. De nieuwe website wordt gebruiksvriendelijk en krijgt een professionele look. Alles om u met de beste informatie te voorzien tijdens het aanschaffen van een van onze producten. Mocht u alsnog vragen hebben over een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Blokhutvillage

Wij bieden een compleet aanbod blokhutten van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij nog vele meer producten aan, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze garages en carports. Ook voor diverse tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Met de nieuw gestylede showrooms en de nieuwe website zijn wij helemaal klaar voor het nieuwe buitenseizoen. Zorg dat je voorbereid bent op de komende warme dagen zodat je daar volop van kunt genieten en kom snel langs in onze showrooms of kijk verder op onze website!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer