Wat zijn de opties van veranda's?

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Wil je graag vier seizoenen lang kunnen genieten van jouw veranda? Dan is het belangrijk om deze volledig uit te rusten met de juiste opties. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een ruim assortiment aan opties voor jouw veranda, zodat jij kunt genieten van nog meer leefcomfort. Lees snel verder!

Houten veranda's met polycarbonaat dak

Een houten veranda met polycarbonaat dak is tegenwoordig een erg gewild product. Met name onze YARD Outdoor-collectie is bij veel mensen populair! Het polycarbonaat dak heeft een grote lichtdoorlatendheid en is gemakkelijk te onderhouden. Ook is het mogelijk om polycarbonaat dakplaten te voorzien van een speciale coating die uv-straling tegenhoudt. Zo ben je direct beschermd tegen de felle zon. Daarnaast is het grote voordeel dat het minder kwetsbaar en betaalbaarder is dan een glazen dak.

Houten veranda's met een plat dak (EPDM dak)

Ben je op zoek naar een mooie dakbedekking voor een plat dak? Denk dan eens aan EDPM-folie! Doordat dit folie zeer waterdicht is en goed tegen zonlicht kan, heeft het een lange levensduur. Bovendien is het gemakkelijk zelf aan te leggen.

Wandmodules en hekwerken

Wil je graag je houten overkapping voorzien van wandmodules en/of hekwerken? Dat is mogelijk bij Van Kooten! Door wanden te plaatsen kun je ook bij mindere temperaturen genieten van je tuin. Daarnaast zijn hekwerken tegenwoordig erg populair. Hekwerk heeft vrijwel geen onderhoud nodig, biedt genoeg privacy en je kunt het geheel naar eigen wens decoreren. Plaats bijvoorbeeld een mooie klimop en hang er verschillende hangpotten tegenaan.

Doe-het-zelf aluminium veranda's

Steek jij graag zelf de handen uit de mouwen? Dan zijn de DHZ-producten iets voor jou! Hier vind je onder andere de Livingdream-collectie. Kenmerkend aan de Livingdream-lijn is de milieubewuste en efficiënte productie. De palen zijn in de breedte verplaatsbaar en de muurhoogte is aanpasbaar. De veranda wordt als bouwpakket geleverd en is aan de hand van de meegeleverde montagehandleiding zeer gemakkelijk zelf op te bouwen. Ook kun je op ons YouTube-kanaal verschillende montagevideo’s bekijken en bij vragen kun je natuurlijk altijd (telefonisch) contact opnemen.

Actie veranda's

Ben je op zoek naar een scherp geprijsde veranda? Dan zit je hier goed! Op onze website vind je onze hoge kwaliteit veranda’s die tijdelijk in de opruiming zijn. De selectie bestaat uit verschillende formaten van diverse materialen. Naast de Livingdream-collectie, vind je hier de Easy edition en Legend edition. Deze veranda’s vallen onder de doe-het-zelfproducten en worden geleverd als een compleet bouwpakket en zijn door het schroef/plug-systeem eenvoudig te monteren.

Verasol veranda's

Verasol hanteert drie verandasystemen met elk hun eigen kenmerk en eigen opties en accessoires.

Greenline

Deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiënte productie en eenvoudige montage. Verasol Greenline veranda’s zijn erg populair, omdat ze geheel naar smaak samen te stellen zijn.

De veranda’s zijn in drie stijlen verkrijgbaar, namelijk modern, klassiek en design. Verder kun je kiezen uit de kleuren wit en antraciet. Qua dakbedekking kun je kiezen uit polycarbonaat of voor echt glas. Ook zijn de accessoires eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifpuien, dichte zijpanelen met rabatdelen, kozijnen en zonwering.

Profiline

Kenmerkend aan deze veranda zijn de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. Doordat ze in veel vormen en maten beschikbaar zijn, zit er altijd een veranda tussen die bij jouw tuin en wensen past.

De Profiline veranda’s zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, drie verschillende gootsierlijsten, vijf soorten polycarbonaat daken of zelfs een warmte werend glasdak. Zo is er genoeg variatie voor elk budget.

Cube

Met een Cube veranda neem je de luxe mee de tuin in. Niet alleen de luxe is een unieke eigenschap, deze veranda kenmerkt zich ook door de extra stevige constructie met gebruik van speciale XS-profielen, hoogwaardige materialen en vele keuzemogelijkheden. Doordat de veranda een niet-zichtbare afloop heeft, blijft de moderne kubistische vorm behouden.

Opties en accessoires voor aluminium veranda's

Wil je graag een tuinkamer maken van jouw veranda? Dat kan eenvoudig met glazen schuifwanden! Ideaal wanneer je graag gebruik wilt maken van je veranda in zowel de zomer als de winter. In de zomer open je in de ochtend de deuren en hoor je de vogels nóg dichterbij fluiten terwijl de buitenlucht naar binnenstroomt. Als het te warm wordt of in de late avond afkoelt schuif je ze gemakkelijk weer dicht en kun je nog even dat extra beetje genieten van het buiten zitten.

Een glazen dak op jouw veranda zorgt voor maximale lichtdoorlatendheid, waardoor het niet snel donker wordt onder de veranda. Ook zijn de glazen platen goed schoon te houden, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Wanneer de temperaturen flink oplopen, kan een gebrek aan wind of ventilatie ervoor zorgen dat je de veranda vermijdt. Om dit te voorkomen is buitenzonwering een uitstekende oplossing. Zo creëer je een beschutte plek waar de temperatuur comfortabel blijft om een boekje te lezen, te lunchen of lekker in slaap te vallen. Met screens kun je eenvoudig de hoeveelheid zoninval en temperatuur bepalen. Wanneer het invallend zonlicht minder is, kun je gemakkelijk de screens openen om van de zon te genieten. Als de temperatuur te hoog oploopt, sluit je de screens en zit je meteen in de schaduw.

Maatwerk veranda's

Door het jarenlang produceren van veranda’s, blokhutten en chalets op maat voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen kan Van Kooten Tuin & Buiten Leven zeggen een specialist in maatwerk te zijn. Van een kleine, aangepaste berging tot een grote woon- of recreatie veranda kun je bij ons terecht.

Advies nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit wat de geschikte opties zijn voor jouw (toekomstige) veranda? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan, waarin je je wensen kunt invullen. Onze maatwerkspecialisten stellen vervolgens binnen enkele dagen een advies en offerte voor jou op. Heb je andere vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via e-mail [email protected], app ons op +31 657423334 of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer