Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Glazen schuifwanden

Ontdek onze veelzijdige collectie glazen schuifwanden, perfect om uw buitenruimte aan te passen naar uw wensen. Met een scala aan breedtematen bieden onze schuifwanden een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Kies voor gemak, stijl en comfort met onze duurzame en functionele schuifwandsystemen. Verken ons online assortiment, vraag een offerte aan of kom geheel vrijblijvend langs in een van onze overdekte showrooms. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

58 van 70 producten
Pagina
Sort Descending
 1. Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 200 cm
  Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 200 cm
  Regular Price 1.059,00 Special Price 919,00
 2. Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 250 cm
  Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 250 cm
  Regular Price 1.379,00 Special Price 1.198,00
 3. Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 300 cm
  Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 300 cm
  Regular Price 1.699,00 Special Price 1.477,00
 4. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

 5. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

 6. Glasschuifwand Greenline 3 spoor breedte 250 cm
  Glasschuifwand Greenline 3 spoor breedte 250 cm
  Regular Price 809,00 Special Price 703,00
 7. Glasschuifwand Greenline 4 spoor breedte 400 cm
  Glasschuifwand Greenline 4 spoor breedte 400 cm
  Regular Price 1.439,00 Special Price 1.255,00
 8. Glasschuifwand Greenline 5 spoor breedte 450 cm
  Glasschuifwand Greenline 5 spoor breedte 450 cm
  Regular Price 1.649,00 Special Price 1.439,00
58 van 70 producten
Pagina
Sort Descending

Maak van uw veranda een tuinkamer met glazen schuifwanden

Schuif de deuren maar open en verwelkom de frisse natuur in uw huis! De zonnestralen schijnen al naar binnen door de glazen schuifwand van uw tuinkamer. Open ze in de ochtend en hoor de vogels nóg dichterbij fluiten terwijl de buitenlucht naar binnen stroomt. En doe ze gerust weer dicht in de zomer als het te warm wordt, of in de late avond als het buiten snel af koelt en u nog even wilt genieten van het buiten zitten. Uw tuin komt al zo dichterbij met een tuinkamer, en dankzij de glazen schuifwanden van 10 mm dik glas heeft u nog meer controle over uw buiten leven.

Glazen schuifwand veranda plaatsen

Terwijl een veranda doorgaans een open tuinkamer is zonder vaste muren, bieden glasschuifwanden in tuinkamers u de flexibiliteit om te kiezen hoe u deze leefruimte wilt afsluiten of verbinden met uw tuin. Wanneer u ze sluit, kunt u er zeker van zijn dat uw tuinkamer volledig afgesloten is, dankzij de borstelprofielen die zorgen voor een volledige winddichte afsluiting.

De glazen schuifwanden, vervaardigd uit veiligheidsglas, worden omlijst door aluminium profielen die verkrijgbaar zijn in maar liefst 16 verschillende kleuren. Dit stelt u in staat om de tuinkamer perfect af te stemmen op de kleurstelling van uw huis en tuin, voor een harmonieus geheel. De schuifwanden zijn standaard uitgerust met handige kenmerken zoals een voetslot, handgreep en ruitmeenemers. Met glazen veranda deuren creëert u een mooi open geheel, zodat u veel natuurlijke lichtinval in uw tuinkamer krijgt.

Glazen schuifwand: Een mooie overgang tussen huis en tuin

Met de mogelijkheid om glazen schuifwanden tot wel 10 meter breed te installeren, kunt u ze over de volledige breedte van uw veranda plaatsen. Dit transformeert uw tuinkamer tot een flexibele overgang tussen uw huis en tuin, waardoor u niet langer gedwongen wordt te kiezen tussen binnen en buiten.

Omdat u de glazen schuifwanden, afhankelijk van het seizoen en de temperatuur, volledig volledig kunt openen of sluiten, kunt u uw tuinkamer aanpassen aan uw behoeften. Of het nu een open en luchtige lounge is voor warme dagen of een gezellige gesloten ruimte om warm te blijven in de koudere maanden, Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt tal van opties om dit mogelijk te maken voor u en uw gasten.

Er zijn verschillende typen glazen schuifwanden

Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven heeft u de keuze uit diverse types glazen schuifwanden, die variëren in het aantal wanddelen en de afmetingen. Type A heeft bijvoorbeeld minder wanddelen en is zowel in de breedte als in de hoogte groter dan type B en C. Deze diversiteit stelt u in staat om de perfecte glazen schuifwand te kiezen die past bij uw specifieke behoeften en ruimte.

Naast de glazen schuifwand zelf leveren wij ook nevenproducten waarmee u de wand goed kunt ‘installeren’. Dit zijn onder andere muur- en tochtprofielen, een voetslot en reinigingssluiting en rails. Bij de aanschaf krijgt u tevens tien jaar garantie. Mocht u meer informatie over de glazen schuifwand willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of neem geheel vrijblijvend een kijkje in een van onze overdekte showrooms. Hier wordt u ontvangen door een ervaren verkoopadviseur, die u met veel plezier helpt uw tuindroom te realiseren.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?