Inbouw barbecues

Inbouw BBQ

Geniet u het liefst op regelmatige basis van een heerlijke barbecuemaaltijd in uw tuin, dan is onze collectie inbouw barbecues echt iets voor u. Met een inbouw bbq van Van Kooten Tuin & Buiten Leven BV vervlecht u uw passie voor het buitenleven met uw passie voor lekker eten. U maakt uw inbouw bbq onderdeel van uw tuin. Dankzij de strakke lijnen van onze inbouw bbq, plaatst u ze eenvoudig in een mooi meubel en geniet u keer op keer weer van smaakvolle gerechten. Niet alleen bent u met een inbouw bbq altijd klaar voor een culinair tuinfeest, ook verfraait u uw tuin met een knap staaltje design voor optimaal tuin en buiten leven genot.

1 van 1 producten
Sort Descending
  1. Boretti Ligorio Top (AG)
    Boretti Ligorio Top (AG)
    Normale prijs 1.179,00 Speciale prijs 980,00
1 van 1 producten
Sort Descending

Inbouwbarbecues & grills

Geniet u het liefst op regelmatige basis van een heerlijke barbecuemaaltijd in uw tuin, dan is onze collectie inbouw barbecues echt iets voor u. Met een inbouw bbq van Van Kooten Tuin & Buiten Leven BV vervlecht u uw passie voor het buitenleven met uw passie voor lekker eten.

U maakt uw inbouw barbecue onderdeel van uw tuin. Dankzij de strakke lijnen van onze inbouw barbecues, plaatst u ze eenvoudig in een mooi meubel en geniet u keer op keer weer van smaakvolle gerechten. Niet alleen bent u met een inbouw barbecue altijd klaar voor een culinair tuinfeest, ook verfraait u uw tuin met een knap staaltje design voor optimaal tuin en buiten leven genot.

vergelijken