Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Schuttingen
Schuttingen
  • Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs
  • Schuttingen in alle denkbare houtsoorten
  • Uw specialist in maatwerk
  • Persoonlijk advies in een onze showrooms
Ontdek de voordelen van een afspraak
  • Nooit in de rij wachten; u wordt direct geholpen
  • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
  • Uw tuinverblijf naar wens samenstellen, maatwerk zit in ons dna
Een impressie van de showroom
Ontdek onze schuttingen!

Schuttingen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Een schutting vervult verschillende functies in de tuin. Primair biedt het privacy door de afscherming van het perceel tegen inkijk van buitenaf. Daarnaast zorgt een schutting voor een duidelijke grensafbakening en kan het dienen als geluidswering. Esthetisch gezien voegt een schutting ook stijl toe aan de buitenruimte, en afhankelijk van het materiaal kan het bijdragen aan de algehele uitstraling van de tuin.

Voor veel mensen is een goede tuinafscheiding essentieel voor het echte buiten leven gevoel, omdat het privacy en beschutting geeft. Een schutting maakt uw tuin echt af en maakt het tot één geheel, net als de lijst van een schilderij. En zoals er veel soorten lijsten zijn, bieden wij ook verschillende materialen aan voor de bouw van uw schutting.

Een schutting in verschillende soorten

Zo hebben wij standaard plankenschermen van grenen, vuren, douglas, hardhout, en composiet. De grenen, vuren en douglas schermen kunnen geïmpregneerd geleverd worden. Voor extra stevigheid en uitstraling kunt u gaan voor de hardhouten schuttingen. Welke houtsoort u ook kiest, dankzij de PEFC® of FSC® keurmerken weet u zeker dat ze bijdragen aan verantwoord bosbeheer, en het natuurlijke materiaal staat prachtig in elke tuin.

Installeer bijvoorbeeld een grenen schutting met geschaafd hout. De kleurverwering geeft een erg natuurlijk karakter waardoor het grenen een mooi geheel vormt met de tuin. Wilt u nog meer duurzaamheid, dan is de composiet of aluminium schutting wellicht een optie voor u. Deze materialen zijn onderhoudsarm en gaan zeer lang mee. Al onze schuttingen leveren we in de standaard hoogte van 180 cm en zijn te bestellen in verschillende breedtes, bijvoorbeeld 180x180 cm of 180x90 cm. Maar in alle maten is variatie mogelijk.

Steeds meer mensen kiezen ook voor variatie als het gaat om tuinschuttingen, want er is veel meer mogelijk dan een plankenschutting alleen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een trellisscherm overwogen? Deze schermen bieden een natuurlijke wijze om uw tuin aan te kleden. Laat er een mooie druiven plant tegenaan groeien voor een authentieke tuin met Provençaalse uitstraling. Of kies voor een gaaspaneel en laat er een stevige klimop tegen groeien: een prachtige groene muur voor elke tuin.

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot ons assortiment schuttingen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze overdekte showrooms in Nederland en België. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het realiseren van uw schuttingwensen.

Lees meer... Lees minder...
Onze werkwijze
Ontdek de voordelen van een afspraak
  • Nooit in de rij wachten; u wordt direct geholpen
  • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
  • Uw tuinverblijf naar wens samenstellen, maatwerk zit in ons dna
Kan ik u helpen?