Door houtschaarste kunnen levertijden oplopen, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!.

Kunstgras

Ook voor kunstgras kunt u nu terecht bij Van Kooten tuin & Buiten Leven. Wij bieden een compact en doordacht assortiment aan soorten kunstgras. Hierbij vindt u per toepassing een geschikt oppervlakte kunstgras.

Wilt u een groene grasmat in de tuin, maar heeft u geen zin in alle onderhoudsintensieve handelingen die verricht moeten worden voor het beste resultaat? Kunstgras is tegenwoordig een fantastisch alternatief voor een onderhoudsvrije groene grasmat in de tuin. U hoeft nooit meer te maaien, te sproeien of u zorgen te maken over dode plekken door zwembaden en/of spelende kinderen en dieren.

Kunstgras Van Kooten

Kunstgras Van Kooten

Bestellen

Volg de onderstaande stappen in het formulier om uw aanvraag voor een mooie nieuwe kunstgrasmat bij ons neer te leggen. U ontvangt een bevestiging met de opgegeven informatie, waarna wij een offerte voor u opstellen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de toepassing die u doorgeeft, de voorkeur voor het type gras dat u kiest en met de accessoires die benodigd zijn om het kunstgras het beste tot zijn recht te laten komen in uw tuin!

Let op: Prijzen voor het kunstgras worden gerekend per vierkante meter! Kunstgras wordt geleverd op rollen van 4 meter breed en bij ons uitgeleverd per halve strekkende meter.

Voorbeeld: 2 strekkende meter met een rol van 4 meter breed geeft een oppervlakte van 8 m2.

STAP 1/5 - Selecteer de toepassingen van het gewenste kunstgras

Om u goed te kunnen adviseren welk type kunstgras het beste bij u past, willen wij graag weten wat uw met het kunstgras wenst te doen. *meerdere opties zijn mogelijk

Wat voor budget heeft u in gedachte?

 

Accessoires:

Strooizand

Voor onze kunstgrassen verhoogt u de levensduur door het oppervlak te voorzien van een laag fijn zand. Dit voorkomt beschadigingen aan de grassprieten en het oppervlaktedoek. Het strooizand zakt naar de bodem van de graspollen, het product is makkelijk in het grastapijt te borstelen en daarna nauwelijks zicht- en voelbaar. 

Stabilisatiedoek

Voor de plaatsing van het kunstgras is het verstandig om het grondoppervlak te voorzien van een stabilisatiedoek. Dit voorkomt dat tijdens gebruik van het kunstgras oneffenheden ontstaan, en het oppervlakte netjes strak groen blijft aanzien.

Graspennen 

Deze speciale kunstgraspennen zijn bedoeld voor het vastzetten van het kunstgrasdoek. Hierbij voorkomt u dat de grasmat van zijn plaats komt en dat de hoekpunten om kunnen vouwen.

Lijmbanden 

Deze speciale plakstrips zorgen ervoor dat u zonder zorgen meerdere matten met kunstgras aan elkaar kunt bevestigen. Lijmbanden zijn nodig als er een van de 2 zijdes van het kunstgras langer is dan 4 meter.

 

vergelijken