Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Rolluiken

De rolluiken van Van Kooten Tuin & Buiten Leven zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en hebben de mogelijkheid om geleverd te worden met een afstandsbediening. Bent u benieuwd naar deze hoogwaardige rolluiken? Hieronder vindt u ons online assortiment. U kunt ook een offerte aanvragen waarin al uw vragen worden beantwoord. Tenslotte bent u ook van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen in een van onze showrooms, waar onze verkoopadviseurs klaar staan om uw wensen te realiseren.

4 van 4 producten
Sort Descending
4 van 4 producten
Sort Descending

Rolluiken

Zoveel functies in één product: rolluiken hebben meer voordelen dan u denkt. Net als normale zonwering is een rolluik erg geschikt om de hitte van de zomerzon buiten het huis of de veranda te houden, en zorgt de structuur van de dikke lamellen bovendien voor een isolerend effect. Hierdoor heeft u de seizoenen door meer controle over de temperatuur van uw huis en bespaart u ’s winters op de energiekosten. Verder zijn rolluiken vochtwerend, waardoor uw ramen en kozijnen niet alleen minder vaak schoongemaakt hoeven worden, maar ook minder snel verweren. 

Hier houdt de lijst nog niet op. Als u in een luidruchtige omgeving woont, zoals dicht bij een treinspoor, snelweg of vliegveld, dan helpen rolluiken bij het isoleren van geluid. U kunt heerlijk ongestoord slapen in een kamer die bovendien volledig donker is. Als laatste zijn rolluiken inbraakwerend en vormen dus een goede bescherming van u, uw familie en eigendommen. Misschien weet u nog meer voordelen te noemen, zoals de extra privacy die het geeft. Wij bieden graag een degelijk assortiment rolluiken aan dat voldoet aan uw eisen. U heeft onder andere keuze uit diverse kleuren om de rolluiken aan te laten sluiten bij de stijl van uw huis. Wilt u ze automatisch bedienen, dan is dat uiteraard mogelijk. Rolluiken zijn een uitkomst voor veel mensen. Geniet zelf ook van de voordelen!

Voordelen van een rolluik

Rolluiken bieden verschillende functies, waaronder het reguleren van lichtinval en temperatuur in een ruimte, het verbeteren van de privacy en het vergroten van de veiligheid van een gebouw. Ze helpen ook geluid te verminderen en beschermen tegen ongewenste weersomstandigheden, zoals stormen of extreme hitte. Daarnaast kunnen rolluiken energie besparen door warmteverlies in de winter te verminderen en een woning koel te houden in de zomer.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?