Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte, tijdelijk met 20% korting!

Schroeffundering

Is de plaats van uw nieuwe blokhut of tuinhuis niet geschikt voor een traditionele betonfundering of een betonpoer? Dan is een schroeffundering het ideale alternatief. Schroeffundering bestelt u in diverse maten gemakkelijk online bij Van Kooten.

3 van 3 producten
Sort Descending
3 van 3 producten
Sort Descending

Schroeffundering

Een schroeffundering is het alternatieve product voor de traditionele betonfundering of betonpoer. Door het verdrukken van de grond ontstaat bij het indraaien van de schroeffundering een krachtige compressie rondom het fundament waardoor aanzienlijke krachten door de schroeffundering kunnen worden geabsorbeerd. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe aanwinst in de tuin toch stevig staat en bestand is tegen een windvlaag.

Schroeffundering kopen bij Van Kooten

Bij Van Kooten kunt u terecht voort diverse formaten schroeffunderingen. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot en stevig de fundering dient te zijn afhankelijk van het bouwwerk. Bij Van Kooten weet u dankzij onze laagste prijsgarantie zeker dat u tegen de laagste prijs besteld.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?