Het metalen tuinhuisje: stevig én sterk!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

De ochtenden maar ook avonden worden donkerder en het wordt steeds kouder, dat betekent maar één ding: de koude winter maanden komen er aan. Tijdens deze koude winterdagen is het belangrijk dat ook uw schuur of berging bestemd is tegen de omstandigheden die deze dagen met zich mee brengen. Denk hierbij aan sneeuw, wind en hevige regen. Er is maar één tuinhuisje dat er uit springt als het gaat om de bescherming tegen deze weersomstandigheden, en dat is het metalen tuinhuis.

Metalen tuinhuis voor elke tuin

De metalen tuinhuisjes, ze zijn niet alleen praktisch, stevig en sterk maar ze zijn ook nog eens multifunctioneel. De metalen tuinhuisjes kunnen namelijk dienen als schuur of als berging. Wanneer u opzoek bent naar meer opberg ruimte maar niet wilt dat dit veel ruimte wegneemt in uw tuin, is een metalen tuinhuis ideaal. Deze tuinhuisjes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en zijn erg compact. Creëer een opslag plek voor uw spullen dat bestand is tegen weer en wind.

Materiaal van een metalen tuinhuis

Metalen tuinhuisjes staan bekend om hun stevigheid, dit komt omdat ze gemaakt zijn van staal of aluminium. Deze twee verschillende metalen hebben ieder zijn eigen kenmerken die profijt bieden aan een metalen tuinhuis. Wanneer een metalen tuinhuis is gemaakt van staal, dan is deze eerst verzinkt. Het verzinken zorgt er voor dat het huisje beschermd is tegen vocht en roest.

De vele voordelen van een metalen tuinhuis

Naast de praktisch, stevig, sterk en multifunctioneel pluspunten heeft een metalen tuinhuis nog veel meer voordelen:

  • Gemakkelijk op te bouwen: Niet iedereen is even handig, daarom is het fijn als het op bouwen of in elkaar zetten van iets niet te moeilijk is. Een metalen tuinhuisje is gemakkelijk en snel op te bouwen, dit komt voornamelijk omdat de wanden kant-en-klaar worden geleverd.
  • Onderhoudsarm: Staal dat verzinkt is kan jaren mee zonder dat het veel onderhoud nodig heeft. Ook scheurt of splijt een metalen huisje niet.
  • Bestendig tegen rotten, knaagdieren en insecten.

Metalen tuinhuisjes bij Van Kooten

Van Kooten biedt een uitgebreid assortiment aan metalen tuinhuisjes. Het assortiment bestaat uit meer dan 45 metalen tuinhuisjes in verschillende soorten en maten. Bestel uw metalen tuinhuis online bij Van Kooten en profiteer naast de beste kwaliteit ook nog eens van 10 jaar garantie tegen roest! Naast een ruim aanbod aan metalen schuttingen heeft Van Kooten een ruim aanbod aan verschillende artikelen overkappingen hout, tuinhuisjes en schuttingen.

Dit bericht werd geplaatst in Tuin & terras
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer