Ontmoet onze Operationeel Directeur: René de Vries

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Ben je altijd al benieuwd geweest welke gezichten bijdragen aan het succes van Van Kooten Tuin & Buiten Leven? Wij geven je graag een kijkje achter de schermen. We beginnen met niemand minder dan onze Operationeel Directeur: René de Vries.

Wie is René de Vries? Hoewel hij nog niet lang werkzaam is voor Van Kooten is hij er wel helemaal op zijn plek. Als Operationeel Directeur houdt hij zich dagelijks bezig met het in lijn krijgen van mens en machine, zet hij collega’s in hun kracht, verbetert hij de kwaliteit van de processen en tot slot faciliteert hij de groeispurt van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Ons bedrijf is volop in beweging en daarom zijn er ook genoeg groeimogelijkheden. René de Vries zijn doel voor 2022 is dan ook het ontwikkelen van de beste teams met de juiste olie

Hoe kom je bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven terecht?

Veel werknemers komen bij Van Kooten terecht door middel van vacatures op de website, of via enthousiaste vrienden en kennissen. Bij René de Vries ging dit anders. “In april 2021 kreeg ik op zaterdagavond een belletje van een recruiter. Ik zat net met mijn gezin aan tafel aan een bord patat. Of ik zin had om eens te komen praten over een mooie functie in de regio Rotterdam. Op dat moment wilde ik niet, omdat ik een prima positie had en deze niet kon en wilde opgeven bij mijn toenmalige werkgever. Een aantal gesprekken later heb ik toch besloten dat de functie binnen Van Kooten wel door mij móést worden ingevuld en ben ik dan ook met veel enthousiasme aan de slag gegaan”. 

Uitdagende baan

Elke dag brengt een nieuwe uitdaging binnen Van Kooten. Zoals René de Vries zelf zegt: “Het is mijn uitdaging om elke dag samen met mijn enthousiaste collega’s het een stukje beter te doen dan de dag ervoor. De juiste dingen doen én de dingen juist doen, dat is topsport. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is."Wat Van Kooten daarnaast één van de leukste bedrijven maakt om voor te werken zijn de jaarlijkse teamuitjes. “Deze zijn geweldig en wil je niet missen!”

De favoriete bezigheid achter de schermen

René is niet alleen Operationeel Directeur bij Van Kooten, maar daarnaast ook trotse echtgenoot en vader van vijf dochters. Wanneer René naast zijn drukke baan en gezinsleven nog tijd over heeft kun je hem vinden op de squashbaan, langs het water met een hengel, in de keuken of is hij lekker aan het rommelen in de garage of uiteraard in de tuin! 

Kun je bij Van Kooten aan het werk wanneer je twee linkerhanden hebt?

Hoewel het voor onze monteurs een must is om een functionerende linker- én rechterhand te hebben, is dit op kantoor wel anders. Op de vraag of René twee linkerhanden heeft antwoordde hij: “Toen ik afgelopen jaar mijn pols brak, merkte ik pas hoe handig het is om er twee te hebben. Ik ben niet onhandig al zeg ik het zelf, ik doe er alleen vreselijk lang over om het af te krijgen.” Met een knipoog voegt hij toe: “Ik zou dus zeggen; ik heb twee rechterhanden en een goed ontwikkelde linker hersenhelft".

Werken bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Wil jij graag deel uitmaken van de groei van dit bedrijf én de jaarlijkse bedrijfsuitjes niet missen? Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures en wie weet tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer