Vlonderplanken zodat er van het terras genoten kan worden

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Wilt u een nieuw terras gaan aanleggen? Dan heeft u vlonderplanken nodig! Met vlonderplanken kunt u een perfect terras aanleggen, waar u lang van kunt genieten. Vlonderplanken zijn zeer functioneel, en kunnen daarnaast door hun natuurlijke look gecombineerd worden met verschillende planten, bestrating en zelfs gras. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw terras? Wij helpen u graag om de beste vlonderplanken te kopen.

Verschillende varianten vlonderplanken

Er zijn verschillende soorten vlonderplanken waar u een keuze uit kunt maken. Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft een ruim assortiment aan verschillende vlonderplanken in het assortiment.

Geïmpregneerde vlonderplanken

Geïmpregneerde vlonderplanken geven een echte natuurlijke look aan uw tuin. Geïmpregneerde vlonderplanken kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. Zo zijn deze planken ideaal voor uw terras, maar kan het ook gebruikt worden als bodembedekking voor onder uw veranda of overkapping. Geïmpregneerde vlonderplanken kunnen zelfs gebruikt worden als schutting!

Hardhouten vlonderplanken

Wilt u uw terras het ultieme natuurlijke look geven? Dan bent u opzoek naar hardhouten vlonderplanken. Hardhout wordt door veel mensen beschouwd als de een van de mooiste houtsoorten. En het is daarom ideaal voor uw terras! Met een hardhouten vloer weet u zeker dat u iets unieks heeft, omdat iedere hardhouten vlonderplank, net als een vingerafdruk, uniek is. Zo creëert u een echt unieke maar ook een natuurlijke tuin!

Douglas vlonderplanken

Wanneer u liever uw terras een wat robuustere look geeft, kunt u gebruik maken van Lariks / Douglas vlonderplanken. Lariks / Douglas hout maakt steeds vaker zijn opwachting in de tuin. Naast het feit dat Lariks / Douglas hout wordt gebruikt als bodembedekking, wordt het ook vaak gebruikt als schutting. Deze houtsoort is minder sterk dan hardhout of composiet. Het is daarom handig om een dikkere variant te kiezen.

Vlondertegels

Met de terrastegels kunt u uw tuin ombouwen tot een echt stijlvolle tuin. Met terrastegels kunt u heel eenvoudig verschillende stijlen in uw tuin aanbrengen. Wilt u een moderne look, of misschien een mediterrane look? Met terrastegels kunt u dit heel eenvoudig realiseren in uw tuin. Deze tegels zijn ook heel erg functioneel. Zo kunt u naast een terras ook een mooi tuinpad creëren met deze tegels.

De perfecte vlonderplank kiezen

Wilt u gebruik maken van vlonderplanken voor uw terras, maar weet u nog niet zeker welke variant het beste past in uw tuin en bij uw wensen? Wij denken graag met uw mee! Naast een ruim aanbod aan vlonderplanken heeft Van Kooten een ruim aanbod aan verschillende artikelen houten overkappingen, tuinhuisjes en houten schuttingen.

Dit bericht werd geplaatst in Klusadvies
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer