Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Hardhouten vlonderplanken

Bent u op zoek naar planken voor uw vlonder die een lange duurzaamheid hebben en een robuuste uitstraling hebben? Dan zijn de hardhouten vlonderplanken van Van Kooten de perfecte keuze voor u. Hardhout heeft namelijk duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat deze een hele lange levensduur hebben. Zo kunt u optimaal genieten van uw vlonder en uw buitenruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

2 van 2 producten
Sort Descending
2 van 2 producten
Sort Descending

Hardhouten vlonderplanken

Veilig en stijlvol: Hardhouten vlonderplanken zijn vaak een belangrijk onderdeel van de tuin, vooral wanneer deze langs het water liggen. Een mooie hardhouten vlonder is dan niet alleen erg praktisch, maar helpt ook de beleving van de tuin of terras te versterken. De essentiële profilering van de vlonders ontbreekt uiteraard niet en zal de gladheid ervan beperken. Onze hardhout vlonderplanken zijn qua materiaal één van de vele opties die we aanbieden. Omdat deze planken van nature zeer duurzame eigenschappen bezitten en afkomstig zijn uit gecertificeerde bossen van Indonesië, zijn ze een natuurlijke en degelijke keuze. Het FSC®-keurmerk van de hardhout vlonderplanken garandeert verantwoord bosbeheer en maakt het eerlijk en nóg natuurlijker!

Installeren van hardhouten vlonderplanken

Installeer de hardhout dekdelen op elke gewenste plek in uw tuin of terras. Onder de veranda en tuinkamer zal het veel comfort geven, en ook als looppad door de tuin komt het goed tot zijn recht. We bieden een vochtregulerende beits op lijnolie basis aan die speciaal ontworpen is voor gebruik op hardhout. Door uw vlonders te bewerken met deze beits kunt u langer genieten van de hardhout uitstraling en weet u zeker dat de dekdelen goed bestand zijn tegen vocht. Met onze hardhout vlonderplanken kiest u voor kwaliteit én uitstraling!

Voordelen van een hardhouten vlonderplank

Hardhouten vlonderplanken hebben verschillende functies:

  • Duurzaamheid: Hardhouten planken staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Ze zijn bestand tegen rot, schimmels en insecten, waardoor ze langer meegaan dan andere houtsoorten.
  • Weerbestendigheid: Hardhout is van nature bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, zon en vorst. Hierdoor behouden ze hun kwaliteit en uiterlijk in uiteenlopende omstandigheden.
  • Mooi uiterlijk: Hardhouten vlonderplanken hebben vaak een natuurlijke uitstraling en een karakteristiek patroon, waardoor ze esthetisch aantrekkelijk zijn voor gebruik in buitenruimtes.
  • Onderhoud: Over het algemeen vereisen hardhouten planken minder onderhoud dan sommige andere materialen. Regelmatig reinigen en eventueel behandelen kan helpen om hun oorspronkelijke kleur en kwaliteit te behouden.
Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?