Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Rabatdelen

Voeg een stijlvolle wand aan uw blokhut of tuinhuis toe met de hoogwaardige rabatdelen van Van Kooten. Met de keuze uit diverse houtbehandelingen en verschillende houtsoorten is er voor iedere constructie een passend rabatdeel. Benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u specifieke vragen of wensen met betrekking tot deze houten rabatdelen? Vraag dan gerust een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. 

58 van 69 producten
Pagina
Sort Descending
  1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

  2. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

58 van 69 producten
Pagina
Sort Descending

Kwaliteits rabatdelen

Rabatdelen zijn normaal gesproken een houten deel of plank met een messing en groef verbinding. De bovenkant van iedere plank is sierlijk weggeschaafd waardoor deze direct overgaat in de veer. Onze rabatdelen worden eerst geïmpregneerd en daarna 2 maal 3-zijdig gespoten in een kleur.

In de fijn geschaafde houtsoort Scandinavisch vuren hebben we altijd het Zweeds rabat op voorraad. Rabatdelen van Scandinavische vuren is hout met fijne jaarringen voorzien van een sterke gelijkmatige structuur en toch mild genoeg om het gemakkelijk te kunnen bewerken. Het hout van deze rabatdelen staat bekend om de uitstekende kwaliteit.

Ruime keuze rabathout

Enkel of dubbel veer en groef, Zweeds rabat (ook in rustiek zwart) en blokhutprofiel hout vindt u hier in allerlei maten. Zo maakt u van rabatdelen volledig dichte schuttingen, maatwerk wanden voor tuinhuisjes, een houten overkapping of complete schuur.

Voordelen van rabatdelen

Een rabatdeel is een houten plank met een specifieke vorm die wordt gebruikt voor gevelbekleding, schuttingen, of als wandbekleding voor tuinhuizen en bijgebouwen. Het kenmerkende van een rabatdeel is de afgeschuinde rand, waardoor ze naadloos in elkaar passen en een strakke, duurzame afwerking bieden. Ze bieden bescherming tegen weerselementen en geven een esthetische uitstraling aan de buitenkant van gebouwen en andere constructies in de tuin.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?