Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte, tijdelijk met 20% korting!

Geisoleerde blokhutten

Onze geïsoleerde blokhutten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte, ongeacht het seizoen. Dankzij de isolatie blijft uw blokhut koel en comfortabel tijdens de zomermaanden en warm en gezellig in de winter. Daarnaast bieden geïsoleerde blokhutten uitstekende geluidsisolatie, zodat u in alle rust kunt ontspannen. Heeft u specifieke vragen of wensen? Vraag dan gerust een offerte aan of kom langs in een van onze overdekte showrooms. Onze medewerkers helpen u graag verder!

1 van 1 producten
Sort Descending
  1. Tuinhuis Elin 477x351 cm
    Blokhut Elin 477x351 cm - dubbelwandig
    Plat dak Vurenhout 19 mm
    5.739,00
1 van 1 producten
Sort Descending
Zelf uw blokhut of tuinhuis opbouwen?
Zelf uw blokhut of tuinhuis opbouwen?

Geïsoleerde blokhutten

Onze geïsoleerde blokhutten bieden het perfecte toevluchtsoord, het hele jaar door. Dankzij hoogwaardige isolatie blijft uw blokhut koel en comfortabel in de zomer en warm en gezellig in de winter. Met uitstekende geluidsisolatie kunt u genieten van rust en stilte in uw eigen buitenruimte.

Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen, te werken, of als gastenverblijf, onze geïsoleerde blokhutten bieden veelzijdige oplossingen. Met diverse maten en ontwerpen vindt u bij ons zeker een geïsoleerde blokhut die aan al uw behoeften voldoet.

Constructie van geïsoleerde blokhutten

De constructie van geïsoleerde blokhutten is zorgvuldig ontworpen om comfort en duurzaamheid te bieden, ongeacht het seizoen. Een cruciaal element in deze constructie is de dubbele wand. In plaats van een enkele laag hout, bestaat de buitenmuur van geïsoleerde blokhutten uit twee lagen hout met isolatiemateriaal ertussen. Deze dubbele wand zorgt voor een uitstekende thermische isolatie, waardoor uw blokhut het hele jaar door aangenaam is om in te verblijven.

Daarnaast is de dakconstructie van geïsoleerde blokhutten ook dubbelwandig opgebouwd. De dubbele dakconstructie bestaat uit twee lagen hout met isolatiemateriaal ertussen. Dit zorgt voor extra bescherming tegen extreme temperaturen en draagt bij aan de isolerende eigenschappen van de blokhut. Om de isolatie verder te verbeteren, worden geïsoleerde blokhutten vaak voorzien van isolatieglas in de ramen en deuren. Dit speciale glas helpt warmteverlies te minimaliseren en houdt de temperatuur binnen de blokhut op een constant niveau. Het resultaat is een gezellige en energiezuinige ruimte waarin u kunt genieten van zowel de warme zomerdagen als de koude winteravonden.

Al met al biedt de combinatie van een dubbele wand, dubbele dakconstructie en isolatieglas een geïsoleerde blokhut die comfortabel en efficiënt is, ongeacht de weersomstandigheden. Dit maakt geïsoleerde blokhutten een uitstekende keuze voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van de buitenruimte met het comfort van binnen.

Geïsoleerde blokhut kopen

Heeft u een geïsoleerde blokhut gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan bestelt u deze gemakkelijk online met de gewenste opties en accessoires. Geen geschikte blokhut kunnen vinden? Bekijk dan de mogelijkheden voor een op maat gemaakte blokhut.

Zelf uw blokhut opbouwen?

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?