Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Container ombouw

Een container ombouw is de perfecte oplossing om uw containers netjes uit het zicht te plaatsen. In ons assortiment vindt u verschillende containerbergingen van hout, kunststof of aluminium voor één of meer kliko containers.

41 van 41 producten
Sort Descending
  1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

  2. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

  3. Containerberging dubbel
    Containerberging dubbel 141x90x122 cm
    Regular Price 649,00 Special Price 449,00
41 van 41 producten
Sort Descending

Container ombouw bestellen

Plaats uw Kliko of (vuil)container netjes uit het zicht met een container ombouw. Een container ombouw, ook wel een kliko ombouw genoemd, is een kast die u om uw Kliko of vuilcontainer plaatst. Voor elke soort container bestaat een passende kast. Als u van plan bent om tot aankoop over te gaan, dan moet u weten wat de afmeting van uw container is. Het is zaak dat u de exacte inhoud achterhaalt.

Als u weet welke afmeting u nodig heeft, dan is er nog de keuze of u een enkele of dubbele containerkast wenst. U kunt natuurlijk ook twee enkele kasten naast elkaar plaatsen. Verder is er nog de kliko ombouw op wielen. Die laatste is natuurlijk vooral handig wanneer u de container in uw tuin wel eens op een andere plek neerzet.

Containers verbergen met een kliko ombouw

Een vuilcontainer ombouwen zorgt dat zelfs deze er stijlvol uitziet. Bij een kliko ombouw kiest men vaak voor houten of een metalen ombouw. Met een container ombouw zorgt u ervoor dat zowel uzelf als de rest van de mensen niet aankijkt tegen die lelijke grijze en groene bakken.

Metalen of houten kliko ombouw

Wij bieden een aantal kwalitatief hoogwaardige containerbergingen. De kasten zijn gemaakt van geïmpregneerd vuren- of geolied hardhout. Deze houtsoorten garanderen een lange levensduur. Desgewenst kunt u de kliko ombouw nog beitsen. Het spreekt voor zich dat ook de bijbehorende bevestigingsmaterialen van topkwaliteit zijn.

Naast onze houten kliko ombouwsystemen vindt u hier ook metalen ombouw systemen. Deze zijn nog eenvoudiger in onderhoud en hebben een moderne en strakke uitstraling. 

Kliko ombouw Doe-Het-Zelf bouwpakket

Uw containerberging wordt geleverd als een bouwpakket. Hierbij inbegrepen is een bouwtekening. U kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen. Kiest u voor verzenden, houd er dan wel rekening mee dat het pakket naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit wordt gelost.

Installeren van een kliko ombouw

Als u dacht dat het installeren van een kliko ombouween tijdrovende klus is, dan heeft u het mis! Het installeren van een kliko ombouw kost slechts een paar uurtjes. Na het installeren blijft deze jaren goed. Dit komt omdat onze container ombouw pakketten worden gemaakt van duurzaam hout. Dus een ombouw van een kliko gaat vrij eenvoudig en is een fluitje van een cent

Kliko container ombouw van Douglas

Op zoek naar het juiste hout voor de ombouw van uw container? Dan is Douglas de houtsoort om te gebruiken. Douglas hout is een sterke duurzame houtsoort dat tevens zorgt dat uw afval container er stijlvol uitziet! Wacht niet langer en bestel nu de ombouw voor uw kliko, afval- vuilcontainer.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?